Virus a 1.4.2009
Moderátor: Moderátoři
Virus a 1.4.2009
Co si o tom panove myslite?? Je to stejne silenstvi jako bylo na novy rok 2000?? Ja jsem zatim nic nezaznamenal a ani nikdo v mem okoli
-
mikollar.
P.S. ja tiez ficim na tuxovi
Mě to připadá od začátku jako dobrá reklama od Mrkvosoftu jejíž výsledkem má být jako každý rok prostě aktualizace woken a kontrola uživatelů. Kdo je prostě blbej, tak se připojí pro nějakou tu aktualizaci a přitáhne si do PC nějakou tu kontrolu přímo od výrobce velkého viru.
Zajímavé je, že já si žádnou aktualizaci nestahuji, vše je v registrech zakázáno i s hlášením pro Mrkvosoft a mám pokoj. A nemusím se ani holedbat Linuxem, stačí používat mozek (někdy i svůj)
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě skončil život s MS u WIN98SE, naštěstí jsou lidé, kteří tvoří "neoficiální" servispacky, takže i pro WIN98 je jeden univerzální ovladač pro všechny "flešky", funguje google-earth, skype (bez videa) atd. , jen to vyžaduje trochu snahy stejně jak Linux.
P.S. Co říkáte té fotce - je to XP ?
- Přílohy
-
skin.jpg- (139.82 KiB) Staženo 145 x
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Zmije píše:Pěkné, jen bych připomenul, že na linux existuje virtuálbox, do kterého se dá nainstalovat libovolný systém, xp určitě není problém, win 98 by taky měl jít, běhá to svižně, není téměř poznat, že to něběží nativně, navíc jsou potom okna pod kontrolou a pokud spadnou je restart o mnoho rychlejší (stačí restartovat jen prog. wm box).
Kdyz se sesypou okna ve virtualboxu,musi se restartovat stejne jako v realne masine,tudiz boot systemu vyjde plus minus stejne.K tomu sviznemu behu,bezi to podle toho co to ma,pokud vyhradis pro virtual PC 10G disk a 128M RAM tak treba instalovane XP moc svizny dojem budit nebudou