Vapalovačka...
Moderátor: Moderátoři
Vapalovačka...
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
vyzkoušet jinde (jiné PC či externí USB převodník) a zkontrolvat hlavně SW v PC, možná je i nekompatibilita s řadičem na desce. Napiš co je to za mechaniku a specifikuj konfiguraci tvého PC.
LG20NP20 a LG20LP20 jsou jeste na IDE. Uz po me chtely abych donesl PC.
Ze to neni mozny, a to jsem si dal jiny HDD a novej instal XP. nic nepomohlo ani clone neslo image vypalit, pak jsem zkusil simulaci ,,to tez neslo, rikam to snad neni pravda. Zavadu jsem nahodou odstranil cilou nahodou, asi to nejde kvuli cipsetu nebo co. Kamosovy odesel PC zakladni deska K8N , ted jsem to s Vami resiL a nedoresil. Tak tam na HDD ma data ktery nutne potreboval a tak jsem rekl ze mu je vytahnu na svem PC ,ze pripojim HDD,ale pozor muj PC nema SATA pripojeni,, tak jsem sel si koupit do PCI Card na prevod SATA , a je na card 2 x SATA a jednou IDE. Tak to nainstaluji a zpomel jsem si na CD ,tak jsem vypalovacku pripojil a ona vypaluje jako FIK Nero i clone !!! na PCI je cipset VIA 642X. Tak co mi na to odpovite ??? Kdo bude mit takovy problem vyresi to prevodnikem jako ja. A muze jeste mit pripojeni na SATA. Uz moc vypalovacky na IDE nedelaji a proto
vyroba je asi malo odzkosena.
PS : PCI Card je cipset VIA VT 642X. Tak co mi na to odpovite ???
asi muj cipset je starsi a nebere to. Ja mam na desce VT 6306.