Poplatky Ose v TV a R servisu
Moderátor: Moderátoři
Poplatky Ose v TV a R servisu
každopádně si dej od agenta vyložit (písemně a s jeho podpisem) sazebník, jaký na tebe hodlá uplatnit a co říká na fakt, že OSA není jediná agentura v CZ oprávněná vybírat. Zeptej se ho, jestli nebude mít nic proti tomu, abys svůj dialog s ním v tvé provozovně na téma poplatky natáčel kamerou.
Pravděpodobně agent ztratí zájem a už se neukáže.
Samozřejmě při každé návštěvě agenta chtěj o všem jednat za přítomnosti tvého právníka.
Tím ovšem nepopírám, že OSA a jí podobné skupinky jsou příživníci a já osobně bych je vítal namířenou hlavní ráže nejméně 9mm...
A kutilmile - nelituju tě
Řešil jsem to s agentkou po telefonu a ta pak jen odpověděla:" No tak to je vpořádku" Bylo toho víc,co jsem jí řekl,ale základ je tohle.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Tam se OSA nechytá, zajímavé..
- kevin_mitnick
Crifodo píše:Veřejnou produkcí je v posledních letech skoro každé lešení se zedníky. Nevím kde se vzal ten pitomý zvyk, ale český zedník 21. století, ještě než se pustí do práce, vymotá z igelitu umolousané rádio a nechá ho rozeřvat na celou ulici. Omítka obyčejně do 5 let začne opadávat, ale ta vzpomínka na ty trotly a jejich "frekvencejednááááááá" teda drží
Tam se OSA nechytá, zajímavé..
Uz jsi videl takovy let cihly z pateho patra nebo zednicky kladivo zasekly ve strese auta ? I ti vypalnici z OSA maji neco jako pud sebazachovy...
veny píše:Mám malý servis tv, radio (jedna kancelář) s drobným prodejem. Navštívil mě vyděrač z osy a vnucoval mi podepsat jejich smlouvu. Může se jednat o veřejnou produkci? Platím tam už koncesi za Tv a Radio ale ještě tohle? Jaký máte na to názor. Hlavně servisáci. Dík
Ja mel obdobny "problem" a toho z.m.r.d.a jsem zcela rychle a bez servitek vyhodil. Od te doby mam klid a je to vic jak rok.
-
Návštěvník
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Co děcka s plastovýma chrchlátkama na MP3, otravující všechny kolem s tuc-tuc na kdejaké "zahrádce" u hospody ? Ty by měli prohnat !
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Znamená to tedy, že ovčan může sledovat svůj televizor výlučně na vlastním soukromém pozemku, a v okamžiku, kdy se rozhodne si pustit telku někde na louce, okamžitě musí rozeslat poplatky všem zlodějům, co vybírají podobné poplatky, neboť se jedná o "veřejný prostor" ?
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]