TV CTV 2844
Moderátor: Moderátoři
TV CTV 2844
ota6 píše: napsal(a):
Zdravím,televize přestala jít přes obrazovku vodorovná zelená čára.Dá se to nějak opravit?
Všechno jde, jen malé děti "nejdou", ale i ty se naučí chodit
Na to, že už jsi tu 4 roky, bys už dávno mohl něco "pochytat" - toto tu bylo, za tu dobu, nejmíň 200x
A co takhle toto: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ht=#190566 - znáš autora? Na to, že opravuješ měsíčně minimálně 1 TVP, potřebuješ pořád vodit za ručičku?
Jinak už minule jsi tu radu dostal - přes tyhlety závady je tu jeden expert z Hradce
Jinak smůla - profesoři vymírají. (Copak mám čas na nějaké blbé televize, když začíná houbařská sezóna)
Z "vertikálů" odešel do jiných sekcí - tam na něj můžeš občas narazit:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ht=#246305
nebo např. - http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... sc&start=0
zslaby píše:PowerChip píše: napsal(a):
Zdravím vás!Měl bych otázku ohledně hesla v biosu u compaqu EVO D510,nemá někdo zkušenosti,či řešení jak se tohoto hesla zbavit?Zkoušel jsem vytáhnout baterku i vymazat Cmos pamět a nic,heslo se pořád drží jako klíště......nemáte radu prosím?Předem díky
ahojky chlape, Compaqu počítače nemají bios epromce jak ti tu píšou dobráci. Compaquk má bios na HardDisku na partion která je skrytá. tak že když disk formátuješ a tak přijdeš o bios a heslo, pak budes muset tam znova nahrát bios. takové počítače jsem dělal už dřív.
.... jeho aktivita neustává
Su to najbeznejsie pouzivane kluce.
fero7 - nejdeš s dobou. Už jsem viděl pro šrouby (matice) M8-M10 i klíč 12-16. Šetřit se musí všude, jenom v Europarlamentu mohou "rozhazovat"
1. TV - nač píšeš tuto zbytečnost, když jsme v sekci Televizory a projektory. Daleko lépe bys udělal, kdybys napsal
OVP CTV 2844 (pokud se tedy ovšem o tvp OVP vůbec jedná
2. CTV - takto je dneska označený kdejaký tvp a nemusí to být jen nějaký "chinašmejd": CTV = ColorTeleVision.
3. 2844 - mohla by to být "modifikace" OVP-éčka CTV 284. Zcela jistě ale 28 bude rozměr obraz. 28", tedy 70cm. 44, snad bližší upřesnění modelu (pokud by to tedy byl ten OVP tvp)
Samostatnou kapitolou je ale to, že bys, z projevu závady, nepoznal závadu vertikálu