Nejde zapnout Pioneer avic x3 :-(

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukefab1

Nejde zapnout Pioneer avic x3 :-(

#1 Příspěvek od Lukefab1 »

Zdravím,mám autorádio Pioneer Avic - x3 jen při zapojení se nic neděje.Autorádio bylo dost drahé a tak vyhazovat jej fakt nechcu.Nevíte co by s tím mohlo být?Pojistka je ok,kabely jsem proměřil co šlo,kde nejsou odpory,ale rádio se prostě nezpustí.Nevíte čím by to mohlo být,popř. jestli tu není někdo z Brna kdo by se na to koukl(poradil dobrou opravnu)?
Ještě odkaz na rádio http://gps-navigace.elektromedia.cz/pioneer-avic-x3/
četl jsem,že je nutné mít zapojenou i anténu,když chci rádio spustit.Je to pravda?Tu nemám zapojenou.
21lucas

#2 Příspěvek od 21lucas »

Lukefab1 píše:Zdravím,mám autorádio Pioneer Avic - x3 jen při zapojení se nic neděje.Autorádio bylo dost drahé a tak vyhazovat jej fakt nechcu.Nevíte co by s tím mohlo být?Pojistka je ok,kabely jsem proměřil co šlo,kde nejsou odpory,ale rádio se prostě nezpustí.Nevíte čím by to mohlo být,popř. jestli tu není někdo z Brna kdo by se na to koukl(poradil dobrou opravnu)?
Ještě odkaz na rádio http://gps-navigace.elektromedia.cz/pioneer-avic-x3/
četl jsem,že je nutné mít zapojenou i anténu,když chci rádio spustit.Je to pravda?Tu nemám zapojenou.

skus to a uvidis
Lukefab1

#3 Příspěvek od Lukefab1 »

nic,nejde to
Návštěvník

#4 Příspěvek od Návštěvník »

Nepotrebuje to nahodov kod?
ferys

#5 Příspěvek od ferys »

Tyto radia maji tzv.vnitrni jednotku bez te nejedou.
Zdravim ferys

P.S. Dnes jsem mluvil s Zastupcem Pioneeru,Jednotka stoji cca 15000kc
Lukefab1

#6 Příspěvek od Lukefab1 »

a nemáš odkaz na netu na tu jednotku nekde?to je docela sada to asi nekdo vymontoval?poznáum to kdyz to radio rozmontuju,ze tam neco chybí?dík
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“