Schneider chassis 9.1 multi20 SM

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

Schneider chassis 9.1 multi20 SM

#1 Příspěvek od Peta-cb »

Zdravím pánové. TV měla střelené trafo, tedy výměna nutná. Co jsem viděl +-minutu když tam bylo původní tak byl obraz normální nikde nechybělo. Po výměně za typově stejný kus nýbrž výrobce jiný však zprava +-1cm chybí a ve V směru nahoře je třeba taky pár mm. A k problému: Jak se dostat do SM jsem našel Problém ale je ten že: Současně stiskněte tlačítko a poté uvolněte červené (obrazové menu) a modré (videotext) tlačítka na
dálkového ovládání. Když to udělám, tak se buď pustí txt nebo nabídka obrazu. Napadlo mne jestli není třeba orig. ovladač tv ho však již nemá. Dále pak Současně stiskněte a pak uvolnění do 5 sekund tlačítka "program -" a
"Volume +" na místní ovládací panel. Četl jsem ale i P+ a VOL-. Tak prosím nemáte někdo zkušenost s tímto ?? Děkuji
kokun

#2 Příspěvek od kokun »

Peta-cb píše:Zdravím pánové. TV měla střelené trafo, tedy výměna nutná. Co jsem viděl +-minutu když tam bylo původní tak byl obraz normální nikde nechybělo. Po výměně za typově stejný kus nýbrž výrobce jiný však zprava +-1cm chybí a ve V směru nahoře je třeba taky pár mm. A k problému: Jak se dostat do SM jsem našel Problém ale je ten že: Současně stiskněte tlačítko a poté uvolněte červené (obrazové menu) a modré (videotext) tlačítka na
dálkového ovládání. Když to udělám, tak se buď pustí txt nebo nabídka obrazu. Napadlo mne jestli není třeba orig. ovladač tv ho však již nemá. Dále pak Současně stiskněte a pak uvolnění do 5 sekund tlačítka "program -" a
"Volume +" na místní ovládací panel. Četl jsem ale i P+ a VOL-. Tak prosím nemáte někdo zkušenost s tímto ?? Děkuji

Myslím, že to děláš správně:

Service-Mode:
Simultaneously press and then release the red and blue button on the transmitter. Simultaneously
press within five seconds the buttons "Programme -" and "Volume +" at the local control panel.

Správné typy VDO (některým z těchto by to mělo jít):
Přílohy
Bez názvu.jpg
VDO k š. TV9
(11.22 KiB) Staženo 150 x
Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Peta-cb »

Dík za ty ovladače. Asi mne nic jiného nezbyde než zkusit aspoň repliku objednat. Třeba to umí něco co univerzál ne.
kokun

#4 Příspěvek od kokun »

Peta-cb píše:Dík za ty ovladače. Asi mne nic jiného nezbyde než zkusit aspoň repliku objednat. Třeba to umí něco co univerzál ne.

Zkus TSNOVA Ostrava, tam by mohli mít ještě možná některý z originálů. A taky ještě VAT Ostrava.
Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Peta-cb »

Takže pro dobrou zkušenost jsem zkusil VAT, druhej den přišel DO a skutečně to tím šlo. Takže dík moc KOKUN za poskytnuté typy DO. TV seřízena a šlape jak má.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“