Iphone

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Maskot

Iphone

#1 Příspěvek od Maskot »

Dostal jsem lacino celkem zachovaly Iphone(s 8G pameti).Je moznost uzivat ho pouze jako PDA a prehravac(zachovat vse co umi,krome GSM)?Nebo ho mam jen jako podlozku pod cokoliv,popripade neco do ceho vlezt a kouknout co je uvnitr? :)
Honza_dy

#2 Příspěvek od Honza_dy »

Trošku OT, ale pokud nejsi iBlázen tak ho raději výhodně prodej a za získané prostředky si kup něco lepšího. Pořád mám pocit že ty jabkový krabičky se do našich krajů prostě nehodí.
Maskot

#3 Příspěvek od Maskot »

Honza_dy píše:Trošku OT, ale pokud nejsi iBlázen tak ho raději výhodně prodej a za získané prostředky si kup něco lepšího. Pořád mám pocit že ty jabkový krabičky se do našich krajů prostě nehodí.

To nejsem :D spis mne to laka jako hracka,presne ve stylu lehko nabyl lehko pozbyl,takze kdyz se svymi pokusy cokoliv podelam,nebude to bolet.Na volani mam daleko vhodnejsi a mensi vec,u tohohle bych rad zkousel co to umi a jak.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Habesan »

Myslel jsem, že je to dost chytré zařízení, aby se dalo zapnout bez SIM karty.
Maskot

#5 Příspěvek od Maskot »

To jde,ale nejde do nej nic vecpat :D Muziku a treba videa ci filmy jen pres Itunes.Nejak se mi nedari to cemu se rika jailbreak :)
BaluSK
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od BaluSK »

a preco do neho nestrcis nejaku SIM,hoci aj neaktivnu...pokial je locknuty,odblokuju ti ho v hocijakom mobilshope na pockanie
Maskot

#7 Příspěvek od Maskot »

Lock mi nevadi,je to pro rakousky T mobile,jde mi o to aby to bylo schopne prijmout treba mp3 z PC a ne jen z netu.Volat s tim stejne nechci,i kdyz to funguje.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“