HIFI věž PANASONIC SA-AK520
Moderátor: Moderátoři
HIFI věž PANASONIC SA-AK520
měl jsem ji otevřenou,díval jsem se po studeňácích a nějaké jsem našel a opravil ale dělá to stále to samé.nemá někdo nějaký nápad prosím?
Původně jsem myslel jen,že jsou studeňáky u Displaje,ale tam nebyly a pak jsem si všiml,že vypíná po 3s spínací relé na zdroji.
neví někdo čím to může být??chyba zdroje?
smudla5 píše:To myslis ze by to bylo zesilovacem?to snad ne ne?
Ale nie, neboj sa.
Elektronika a zosilnovace zvlast vopred upozornia uzivatela s dostatocnym predstihom ze sa pokazia. Potom odpocitavaju cas do najblizsej zavady.
Takto jednoducho vies, ze ak sa napriklad telka pokazi v sobotu, tak si vopred kupis listky do kina.
http://rapidshare.com/files/258686839/P ... P.rar.html
(stažení: klik na "free user", čekáš cca 35 sec, potom klik na tlč. "download")
fero7 píše:smudla5 píše:To myslis ze by to bylo zesilovacem?to snad ne ne?
Ale nie, neboj sa.
Elektronika a zosilnovace zvlast vopred upozornia uzivatela s dostatocnym predstihom ze sa pokazia. Potom odpocitavaju cas do najblizsej zavady.
Takto jednoducho vies, ze ak sa napriklad telka pokazi v sobotu, tak si vopred kupis listky do kina.
diky ze reakci.Chapu.Spatne sem to pochopil
555 píše:Maskot píše:Mas od Cikana manual tak proc chces delat takove ptakoviny?
Jo to mám,ale na mém PC to jde otevřít tak,že nemůžu označit ten text a pak dát do překladače.ten manuál je samozřejmě v angličtině.
A ty si myslíš, že v tom textu máš napsané, co se bude dít, když to relé překleneš? Můžu tě ujistit, že není.
Co se bude dít je logické; bude pokračovat poruchový stav tak dlouho, dokud se nezničí další součástky.
masar píše:555 píše:Maskot píše:Mas od Cikana manual tak proc chces delat takove ptakoviny?
Jo to mám,ale na mém PC to jde otevřít tak,že nemůžu označit ten text a pak dát do překladače.ten manuál je samozřejmě v angličtině.
A ty si myslíš, že v tom textu máš napsané, co se bude dít, když to relé překleneš? Můžu tě ujistit, že není.
Co se bude dít je logické; bude pokračovat poruchový stav tak dlouho, dokud se nezničí další součástky.
Já sem samozřejmě nečekal,že tam bude napsáno o tom relé