Výdrž notebooku
Moderátor: Moderátoři
Výdrž notebooku
A nebo obecněji: "Jaká je výdrž vašeho notebooku? (typ a čas)"
Dík za info, Banda.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam ted Dell Latitude D530 a pri prohlizeni netu, semtam nejaka kancelarska prace, video Youtube atd... + pripojeni pres WiFinu a s displayem na max jas mi vydrzi cca 2,5 hodiny prace.
Doma mame jeste Asus Eee a ten vydrzi pri stejnych podminkach co ten Dell ty 4 hodiny, nekdy i dyl.
Predtim jsem mel Dell Latitude D610 a ten vydrzel +- co ta 530.
Mám T43p a dělal s novou baterkou něco přes 4hodiny. Ale mmám tu s kapacitou 7200mAh.Sandal píše:Když jsem připojenej a jen prohlížim tak za novoty vydržel 2h.Po třech letech mi vydrží 15-20min.Tedy jen ta baterie je 3 roky stará.Notebook nevim,je z bazáru.Mám IBM T41.
Brácha s T40 a klasickou baterkou 2,5hoďky s mou skoro 5hodin
rezis píše:Mám T43p a dělal s novou baterkou něco přes 4hodiny. Ale mmám tu s kapacitou 7200mAh.Sandal píše:Když jsem připojenej a jen prohlížim tak za novoty vydržel 2h.Po třech letech mi vydrží 15-20min.Tedy jen ta baterie je 3 roky stará.Notebook nevim,je z bazáru.Mám IBM T41.
Brácha s T40 a klasickou baterkou 2,5hoďky s mou skoro 5hodin
Já mám jen 4400 mAh
HP Compaq 610 má s novou aku (6-ti článkovou 47Wh - mimochodem pěkně 🤐 jednotka kapacity akumulátoru) výdrž maximálně 3hod, když nic neděláte, jen koukáte na pozadí. Možná kdybych displej sklopil (vypnul), tak by se to dostalo až na těch slibovaných 4,5-5hodin.
Ještě je možnost dokoupit aku 8-mi článkovou 63Wh. S tou bych se snad dostal přes 4hod, kdybych nedejbože chtěl na tom noťasu pracovat
Jinak 11" se mi zdá pro práci už fakticky malý i když ta výdrž je skvělá.