Zadání kodu BLAUPUNK-Fiat

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

Zadání kodu BLAUPUNK-Fiat

#1 Příspěvek od mi-ro »

Mám tady toto autorádio a kod který začíná nulou. Jenže tady se kody vkládají přímo čísly předvolby, tedy 1-6. Nevím jak tam vložit tu nulu. Poradí někdo?
..to bude jen ňákej odpůrek
robo

#2 Příspěvek od robo »

Jestli se dobre pamatuji, tak predvolba c1 se mackala tak dlouho ac naskocila 0. Ostatni predvolby funguji stejne. Snad to tak nejak bylo.
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

Pamatuješ se dobře ale tak to bylo u jiných typů, u tohoto se vkládá kod přímo. A protože je šest předvoleb měl by kod obsahovat čísla 1-6. Buď má majitel špatný kod a nebo to opravdu neumím.
..to bude jen ňákej odpůrek
frantajetel11

#4 Příspěvek od frantajetel11 »

Myslim že u fiatů je to takhle: mačkáš číslo tolikrát podle kódu. Příklad kód 8213 - Zmačknout č.1 - 8x, č.2 - 2x, č.3 - 1x, č.4 - 3x. U některých rádií se musí kód potvrdit. Ale když kód začíná nulou, tak to nevim :?
Hill
Administrátor

#5 Příspěvek od Hill »

Když kód začíná nulou, mačkáš tolikrát, až se překulíš za devítku. U některých je nula po prvním stisku, jednička potřebuje dva...
Ale do Fiatů (třeba Punto) se jeden čas dělaly BP s nastavováním kódů v rozsahu 1111 až 6666. Pak ovšem nemůže kód obsahovat nulu.
Když ano, má klasické zadávání.
Jenže, jak může někdo pomoci, když nevíme, co za typ BP v tom Fiatu je? Používalo se jich několik.
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“