Nadkritické otáčky
Moderátor: Moderátoři
Nadkritické otáčky
DVD mechanika po vyklepání a vyfoukání trosek dál funguje.
- Přílohy
-
kompaktní disk.JPG- (188.76 KiB) Staženo 121 x
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Edit: Je vidět,že už je to dávno a nepamatuji si to. Nad rychlosti 40x se to muselo odblokovat držením tlačítka při zasouvání média.
Ovšem 48× speedu jsme nedosáhli. A není se čemu divit. Sony, podobně jako další renomovaní výrobci vypalovaček přepíná do vyšších rychlostí, než je 40×, tzv. Turbo módem. To je prot, abyste si pak nestěžovali, že se vám médium v mechanice rozletělo. Rychlost 40× se ještě považuje za relativně bezpečnou.
Píše se o tom například v recenzích Sony CRX210E1 (48×12×48 IDE) , Sony CRX300A (48×24×48×16, IDE) , Sony CRX 320A - recenze (52×32×52×16, IDE).
A od té doby se média spíše ošidily než vylepšily.
Jelikož jsem tehdá nebyl nijak výdělečně činný, neměl jsem prachy na novou. Tak jsem vzal tu starou (štěrkala jako pokladnička) a odnesl ji zpátky do obchodu. A oni mě ji vyreklamovali!!! Sám jsem tomu nevěřil...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
fero7 píše:Crifodo píše:CD po nechtěném testu odstředivé síly. Rána málem na převlečení prádla, přední kryt šuplíku odlétl jak po zásahu brokovnicí.
DVD mechanika po vyklepání a vyfoukání trosek dál funguje.
To bude blbost.
Ani nie, mne sa to isté stalo s CDčkom v combo DVD SONY. Tiež po vyčistení fungovala. Akurát nevyletel ten kryt, lebo mala dvierka.
Edit: Mohlo to byť zapríčinené aj povolením prítlačného mechanizmu v dôsledku veľmi vysokých otáčok. Disk sa pár krát "hrkne" o bočné steny mechaniky a rozletí sa na franforce...
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''