TP-link TL-R402M

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vrky

TP-link TL-R402M

#1 Příspěvek od vrky »

Mám tenhle router a potřeboval bych omezit rychlost připojení na jednom portu (mladej nějak sosá a nemůžu mu to vysvětlit). V menu routeru jsem nic nenašel a návod je v angličtině a tam jsem nic nevyčetl. Umí to vůbec tenhle router, nebo mám zkusit koupit nějaký jiný?
Maskot

#2 Příspěvek od Maskot »

Tohle neumi,ale muzes ve firewalu dotycne porty a sluzby zakazat.Pochybuji ale,ze tim mladeho nejak omezis,mozna na cas :D
ivanko18

#3 Příspěvek od ivanko18 »

odporucam kupit mikrotik, zo zaciatku je to sice fuska ale ked si to nakonfigurujes slape ako hodinky. viac info na www.i4wifi.cz
czatlantis

#4 Příspěvek od czatlantis »

jj mikrotik je špička. Jen je to spíš průmyslový zařízení...takže se krásně vyjímá u mě doma :lol:
Standa99

#5 Příspěvek od Standa99 »

Mozna by stacilo par vychovnych, nez vyhazovat tisice.
Nebo mu nainstaluj na PC/NB NetLimiter a v nastaveni ho omez.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od drabek06 »

Není v nastavení routeru položka s podobnym názvem "Bandwidth Management" ??? Ono taky né každej router tuhle funkci podporuje a co jsem rychle projel nějakou zkrácenou uživatelsou příručku tak to neumí . . .
Takže pokud výrobce nevydal novej FW kde tahle funkce je obsažená tak máš peška a musel by si to třeba uškrtit přímo v PC nějakym na to určenym programem jak tu bylo psáno . . .

EDIT: tak jsem teď projel celej AJ návod a tu funkci omezování rychlosti to neumí. Ale umí znepřístupnit určitý www. Takže pokud by mladej sosal například z www.rapidshare.com tak tenhle server stačí přidat do seznamu zakázanejch a už by se tam ani nedostal. Ale to by bylo celkem drastický a mladýmu by to bylo podezřelý . . .
czatlantis

#7 Příspěvek od czatlantis »

nejlepší by mu možná bylo domluvit, aby stahoval přes noc, když to ničemu nevadí
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“