Ústredne Tesla

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
matus15

Ústredne Tesla

#1 Příspěvek od matus15 »

Dobrý Deň, prosím Vás, mohol by mi niekto poslať fotky Tesláckych ústrední typu AUA4xxx, také veľké(asi ako chladnička s mrazákom), je v nich aj magnetofón,gramofón a autorádio. Boli používané v priemyselných podnikoch, v obciach,školách. Jednu mi chcú darovať, ale videl som ju iba na 10 sekúnd, preto by som ju chcel identifikovať. Zdôrazňujem že nechcem tieto fotky nejak vystavovať, sú iba pre moju osobnú potrebu. Môj mail dám cez SZ...
stepa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stepa »

...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
matus15

#3 Příspěvek od matus15 »

No to som už videl, len to je všetko čo sa tuna v takom chladnička prevedení vyrábalo? Myslím si že moja nemala SM261, ale mala K10 a 2 úložné priestory s dvierkami... A že mala na konci typu číslo 2
stepa
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od stepa »

To já nevím, jestli to je všechno, co se vyrábělo a pochybuji o tom, máš to modulární systém, takže máš určitě desítky kombinací. Já dal pouze obrázky toho co jsi chtěl v původním dotazu. Nic víc, nic míň.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
matus15

#5 Příspěvek od matus15 »

Trošku som sa poobzeral, nejaké info som našiel na aldax.cz. Píše sa tam, že AUA 4710 je stojanová řídicí ústředna a AUA4712 je stojanová rozhlas. ústředna 200W. No to mi pripadá dosť málo, na 18 poschodový podnik, ktorý má výrobné haly ako polka futbal. ihriska. Asi to bude nakoniec AUA 4944 stojanová rozhlas. ústředna 400W
bittejojo

#6 Příspěvek od bittejojo »

Lenže k týmto ústredňam sa pripájali 500 a 1 000 W výkonové stojany AUC . Takže bolo možné ozvučiť akýkoľvek priestor !
miroja

#7 Příspěvek od miroja »

Presnejsie, ten stojan z prvej fotky vpravo je modulacny, kde boli vsetky zdroje signalu, "mixazny pult" + dialkove ovladanie vykonovych stojanov. Cize toho, co je na fotkach vlavo. Tych vykonovych stojanov mohlo byt aj viac, kazdy s vykonom do 800W. Z toho modulacneho sa nielen budili signalom, ale dali sa aj dialkovo zapnut/vypnut na celkom slusne vzdialenosti.
Existovala varianta "all- in-one", ktora mala v spodnej casti riadiaceho stojanu instalovane koncaky do 400W.
matus15

#8 Příspěvek od matus15 »

Aha ďakujem za vysvetlenie, nevyznám sa v tom... Takže to AUA je riadiaci stojan a k nemu sa pripájajú výkonové jednotky AUC, však? Ale to moje AUA 4712 by nejaký zosilňovač malo mať, nie, keď je tam napísané 200W?
patt_01
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patt_01 »

Tuhle ústřednu jsme nedávno rozebírali, v AUC bylo 12 zesilovačů 100W AUJ637 a v AUA jenom ovládací elektronika, autorádio, gramec, kazeták, mix pult apod. Zesilovač to žádnej nemělo...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“