Jak spustit napálené DVD
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Jak spustit napálené DVD
Proto bych chtěl poprosit Vás znalé počítačové problematiky,o radu,co s tim udělat,aby to šlo.
Předem děkuji za případné odpovědi.
Pokud nemáš na ploše ikonu "Tento počítač", je možné jít cestou kliknutí na vlaječku "START" vlevo dole a v otevřené roletce se vybere řádek "Tento počítač" - zbytek je stejný jako v prvním případě.
Samozřejmě předpokladem je, že používáš systém Windows ...
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych se přece jen na něco dosti důležitého chtěl optat.Jak jsem otevřel "Tento počítač",bylo (přibylo) tam:"Nové(I:).To by mi bylo jasné,pokuď se nemýlím,je to pojmenování SD-éčka nebo DVD-éčka,které mohu napsat před vypalováním(asi se tam nedá dát dodatečně,že?).Horší problém je ten,že je tam vypsáno:"Celková velikost-1,86GB_Volné místo-0 bajtů".DVD-éčko má kapacitu 4,7GB.Co jsem udělal špatně v nastavení před vypalováním?Myslel jsem,že když nenapálím plnou kapacitu,tak tam ještě přidám něco a nyní tohle.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
otakarv píše:Tak hošani,tisíceré díky,už to běží.Zase jsem se něco naučil a jsem chytřejší,díky Vám znalým.
Ještě bych se přece jen na něco dosti důležitého chtěl optat.Jak jsem otevřel "Tento počítač",bylo (přibylo) tam:"Nové(I:).To by mi bylo jasné,pokuď se nemýlím,je to pojmenování SD-éčka nebo DVD-éčka,které mohu napsat před vypalováním(asi se tam nedá dát dodatečně,že?).Horší problém je ten,že je tam vypsáno:"Celková velikost-1,86GB_Volné místo-0 bajtů".DVD-éčko má kapacitu 4,7GB.Co jsem udělal špatně v nastavení před vypalováním?Myslel jsem,že když nenapálím plnou kapacitu,tak tam ještě přidám něco a nyní tohle.
Pokud chces dodat neco do plne kapacity,nesmis pri vypalovani uzavrit DVD,ale zvolit moznost dodatecneho vypaleleni.