Parazitující "brum"
Moderátor: Moderátoři
-
nebel
Parazitující "brum"
Vlastním Minidisc SONY MZ-RH10, pro audio záznam. Napomáhají mi v tom binaurální mikrofony fy.SOUNDMAN, OKM Clasic II. Problém nastává v případě použiju-li současně dodávaný síťový adaptér (výstup 3V,100mA) a zapojím mikrofony do MD. Na pozadí nahrávky je celkem mohutný brum, který snižuje výslednou jakost záznamu.
Pouhým dotekem na skelet MD mohu tento nežádoucí jev odstranit. To mě svádí k doměnce, že MD nebo adaptér není nijak izolován či nemají "nulák".
Bohužel díky mým chabým znalostem se nemohu více hnout z místa. Pomozte prosím!!! Děkuji
-
nebel
Parazitující brum
-
85.71.184.39
Re: Parazitující "brum"
nebel píše:Zdravím pánové, mám takový malý/velký problém.
Vlastním Minidisc SONY MZ-RH10, pro audio záznam. Napomáhají mi v tom binaurální mikrofony fy.SOUNDMAN, OKM Clasic II. Problém nastává v případě použiju-li současně dodávaný síťový adaptér (výstup 3V,1A) a zapojím mikrofony do MD. Na pozadí nahrávky je celkem mohutný brum, který snižuje výslednou jakost záznamu.
Pouhým dotekem na skelet MD mohu tento nežádoucí jev odstranit. To mě svádí k doměnce, že MD nebo adaptér není nijak izolován či nemají "nulák".
Bohužel díky mým chabým znalostem se nemohu více hnout z místa. Pomozte prosím!!! Děkuji
- Artaban001