Softwarove rizeni toku
Moderátor: Moderátoři
Softwarove rizeni toku
Moje otazka zni. Lze to resit nejak inteligentne? Kde je jadro toho pudla? Ma NVIDIA vetsi buffer jak tech 14 znaku na send strane. RECV vynechte, protoze jednotka lokalne zkaky neopisuje a pouze semtam ze sebe blafne data na request. A toto se deje pri kontinualnim prcani dat. Je na to nejaky patche na driver? Nebo kolik je tedy optimalni rezerva pro xoff? Jsem si jist ze chyba neni v jednotce. Jinde to funguje a pokud vypnu v ovladaci toho seriaku buffer funguje to ok.
Prosim poradte
Nedojde to do buffer overlow .... Tzn. ten znak se nestrati kuli tomu, ze by ta NVIDIA mela vetsi buffer a prechlejstla me. Otazka zni jestli je to chyba te nvidia, nebo toho SP3 pro XP, nebo kyho slaka a jaky to ma reseni.
Rada prejit na HW rizeni toku neni pripustna, protoze by to znamenalo menit schemu toho HW a nutno rict, ze to je prvni exemplar ze 150, abych to neprehanel.
A dalsi info nedela to porad. Ted zjistuji, ze to dela pri prvnim xoff po otevreni toho seriaku. Nasledne uz to bezi korektne. Coz je jeste divnejsi. Pac na strane te jednotky je to ok. Takze urcity reseni by bylo poslat pri zacatku xoff/xon. Ale to se mi nezda vedecke reseni problemu.
-
Návštěvník