AM nebo FM Rádiový přijímač s vysílačem

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Elwen

AM nebo FM Rádiový přijímač s vysílačem

#1 Příspěvek od Elwen »

Nejlépe přes transformátor....hlavně, aby to bylo co nejmenší.....pokud máte nějaké schéma, budu moc ráda....

Díky moc všem za jakoukoliv radu....

Elwen
Elwen

#2 Příspěvek od Elwen »

Ještě jsem zapomněla.....pošlete mi to prosím kdyžtak na adresu Elwen.Silver@seznam.cz
Dikobraz

#3 Příspěvek od Dikobraz »

zdravíčko kup si PMR stanice 2ks koupíš v supermarketech už od 700kč když trváš na napájení trafem , tak dobastlit není problém jen dobře vyfiltrovat.
Hill
Administrátor

chůva?

#4 Příspěvek od Hill »

Jestli to chceš jako elektronickou chůvu pro spojení jedním směrem, je fakt stavba čehokoli ztrátou času a nervů. Prodává se to v sadách i s trafíčky do zásuvky.
A po čtvrtém pátém dítěti to klidně ještě prodáš :wink: .
Elwen je líná se logovat

#5 Příspěvek od Elwen je líná se logovat »

Já potřebuju aby to bylo co nejlevnější....může to být klidně oběma směry....ale nemusí to být podmínkou....2 mikrofony a 30 přijímačů.....(neptejte se mě na co to mám...)

Ale i přesto děkuju......

A nebo..jak by se dal prodloužit dosah u AM vysílače aby byl tak..hmm....aspo'n pět metrů?? Mám schéma na jeden ale má dosah jenom 30 cm...:(

Elwen
mi-ro

#6 Příspěvek od mi-ro »

Elwen je líná se logovat píše:Já potřebuju aby to bylo co nejlevnější....může to být klidně oběma směry....ale nemusí to být podmínkou....2 mikrofony a 30 přijímačů.....(neptejte se mě na co to mám...)

Ale i přesto děkuju......

A nebo..jak by se dal prodloužit dosah u AM vysílače aby byl tak..hmm....aspo'n pět metrů?? Mám schéma na jeden ale má dosah jenom 30 cm...:(

Elwen
Něco podobnýho mají průvodci cizinců po praze..... 8-)
..to bude jen ňákej odpůrek
Elwen

#7 Příspěvek od Elwen »

Už jsem našla způsob...potřebuju jenom prodloužit dosah AM rádia...momentálněto má dosah 30 cm což ani zdaleka nestačí....každopádně děkuju za rady...:wink:
tominekk
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od tominekk »

Elwen píše:Už jsem našla způsob...potřebuju jenom prodloužit dosah AM rádia...momentálněto má dosah 30 cm což ani zdaleka nestačí....každopádně děkuju za rady...:wink:

A máš teda ňáky to schéma, potřeboval bych taky něco podobnýho.
Elwen

#9 Příspěvek od Elwen »

Tominekk: No...normální AM vyílač, (jakmile mi kámoš dodá schéma, tak ho sem hodím) a přijímaat se to bude na AM rádio co je na wolkmenech...ale ještě nevim, jestli to bude fungovat... (doufám, že to půjde)

Elwen
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“