S čím začať ?
Moderátor: Moderátoři
S čím začať ?
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
Za každou praktickou radu , či zkušenost budu rád
-
Návštěvník
-
Návštěvník
pro Atmely jsem postavil pět programátorů , ale funguje tak , abych mohl jen "vypalovat" jen jeden a to placený. jinak se snažím , doveda , sprut a další jména si nevzpomenu , se snažím vstřebat . Na Atmely mám skorodostavený další kus , třeba ...... I ve škole programování , která nyní vychází v AR jsou chyby , ale ty vidím jen proto , že už jsem si je vyžral . Pro člověka , který má tyto činnosti denně v ruce , jsou některé činnosti automatické a proto je opomene pro začínajícího napsat a to doufám , že neopomene naschvál .
-
Návštěvník
BOBOBO píše:pro Atmely jsem postavil pět programátorů , ale funguje tak , abych mohl jen "vypalovat" jen jeden a to placený.
To ale nebude problém AVR nebo těch programátorů (spíš bude někde mezi židlí a klávesnicí). Já jsem zkoušela 3 programátory na AVR (2 na LPT a 1 na COM) a všechny tři fungovaly na poprvé, ale stejně jsem zůstala u 5 drátů, případně s luxusním doplňkem v podobě 4 třístavových budičů umožňujících kabel po skončení programování "odpojit".
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
Návštěvník
-
bohous1
pak jsem presel na megy to kvulii rychlosti a noham a cene. prechod neni az tak bolestny ale trochu casu to chce.
a se stavenyma programatorama jsem nemel vubec stesti a tak kdyz jsem maturoval nad tim proc to nechodi zda je to programem, programatorem anebo HW, tak jsem si programator koupil abych odstranil jednu neznamou.
tak takhle jsem zacinal ja.