ctv281
Moderátor: Moderátoři
ctv281
prosim vas kde moze byt vada
a nepatří tam BU 508 DFradomir23 píše:dobry prosim o radu mam ctv281 priniesol mi ho kamarat zacalo to tak ze isiel 2hod potom vypol potom uz len 1hod a vypol a ku mne ak ho doniesol asi tak 5min isiel a potom vypol pri dalsom zapnuti isiel asi 2 min a potom zacal cyklovat zdroj zistil som ze odislo bu508af prerazeny prechod B - E vymenil som ho za BU2525AF aj aj kondik 220mikro co ide do bazy ked som ho zapol hned vyrazilo to bucko po odpojeni koncoveho stupna horizontalu som nameral vsetky napetia zo sekudara zdroja 5,12,33,150,23,8V
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
radomir23 píše:dobry prosim o radu mam ctv281 priniesol mi ho kamarat zacalo to tak ze isiel 2hod potom vypol potom uz len 1hod a vypol a ku mne ak ho doniesol asi tak 5min isiel a potom vypol pri dalsom zapnuti isiel asi 2 min a potom zacal cyklovat zdroj zistil som ze odislo bu508af prerazeny prechod B - E vymenil som ho za BU2525AF aj aj kondik 220mikro co ide do bazyked som ho zapol hned vyrazilo to bucko po odpojeni koncoveho stupna horizontalu som nameral vsetky napetia zo sekudara zdroja 5,12,33,150,23,8V
Dosti často se to tu probíralo.Už jsi dostal celkem slušné rady,řekl bych i nasměrování.Když nepomůžou,tak zkus zadat do vyhledávání na fóru"BU508AF",možná se něco dozvíš.
Mnoho zdaru.