Občas přestane fungovat myš
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Občas přestane fungovat myš
Já se do počítačů nerozumím,proto se obracím na vás znalých těchto problematik.Za jakékoliv kladné odpovědi předem všem srdečně děkuji ve jméně mé dcery a zetě.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
rudis píše:a co takhle zkusit novou myšku ? je to připojený kablíkem se kterým se pořád hejbe ....
stalo se mi to už dvakrát , kabel nějak ztvrdnul s v tom ohybu o hranu stolu (bednu mám pod stolem) se to někde zadrhlo ..
R.
Psal jsem už v prvním příspěvku.
otakarv píše:Zkoušeli vyměnit jinou myš,avšak bez výsledku.
Ale možné je,že bude příčina přece jen v tom prodloužení.Káblik také drhne všude možně i u mně doma,tak se bude muset postupovat postupnou výměnou.Včera zeť říkal,že zkusí koupit nové prodloužení.Pošlu mu tuto diskuzi,aby se mohl podle ní orientovat.
Dodam: ak dojde iba na okamih k preruseniu kablika, mys zamrzne. Ak sa s nim "pokyve" a vodice vo vnutri sa naspat spoja, nedojde k obnoveniu cinnosti mysky. Musi sa PC restartovat.
Podla popisu spravania sa zavady typujem na 90% problem v kabli. Zo zaciatku sa to stava iba obcas a casom je to stale castejsie, kym obsluha nestrati nervy.
Druhou moznostou je problem so software (ovladacmi). Tak na 9,9%.
Odobrat a znova nainstalovat. Pripadne vyhladat v spravcovi ci nehlasi konflikt zariadeni. (Zlty vykricnik!).
Na 0,1% je to ina neznama zavada.