Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Číňania majú také vysoké normy,že není čas na spájkovanie Po otvorení televízora sa mi naskytol taký to pohľad :
Na vychyľovacích cievkach nebol ani jeden vodič prispájkovaný.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
když to akceptuješ a doděláš, místo abys to nacpal obchodníkovi do ****, příště ti zkusí prodat věc 3x horší. Testujou, jestli nám můžou : : : : na hlavu, a když vidí, že můžou, tak proč by s náma ne::::::::. Neboli můžem si za to sami.
[Nam chodia transformatory z jednej slovenskej firmy a bolo to tiez nieco podobne. Asi nemaju OTK.
Na druhej strane, v skole nas ucili, ze tzv. zatacane spoje patrili medzi najkvalitnejsie spoje...
Inu stane se . Osobně jsem jel pro Deltu do Tesly Pardubice . Vojensky zřízená . Magič šel i nešel , tak jsem v záruce rozdělal a stíňák byl v očku jen zasunut .
Davidus píše:tomu se říká tzv bezcínová bezolovnatá pájka založená na vzduchové bázi
Ano, teraz sa musi pouzivat bezolovnata pajka (cin).
V buducnosti zrusia aj to a bude musiet sa pouzivat tato "bezcinova" pajka.
China je uz s vyvojom pred nami.