Jenže jeho možnosti jsou značně omezené a to díky absenci osy Z která by se mi opravdu hodila tak i kvůli malému množství tlačitek. S MCU PIC již nějakou tu zkušenost mám ale s C jsem teprve v plenkách proto bych vás chtěl požádat o nějakou pomoc či radu nebo spolupráci při "vývoji" popřípadě realizaci tohoto zařízení. nechci předělávat starý joystick ale vytvořit nový realističtější a příjemější než je klasický stolní a to s tím že bude mít páku od země a na zemi se také budou nacházet ovladače pro křidélka. Díky za jakoukoliv odpověď a nebo radu jak mám začít nebo co předělat. Zatim si to představuji jako Hurvínek válku... Díky moc
Vytvoření PIC joysticku
Moderátor: Moderátoři
Vytvoření PIC joysticku
Jenže jeho možnosti jsou značně omezené a to díky absenci osy Z která by se mi opravdu hodila tak i kvůli malému množství tlačitek. S MCU PIC již nějakou tu zkušenost mám ale s C jsem teprve v plenkách proto bych vás chtěl požádat o nějakou pomoc či radu nebo spolupráci při "vývoji" popřípadě realizaci tohoto zařízení. nechci předělávat starý joystick ale vytvořit nový realističtější a příjemější než je klasický stolní a to s tím že bude mít páku od země a na zemi se také budou nacházet ovladače pro křidélka. Díky za jakoukoliv odpověď a nebo radu jak mám začít nebo co předělat. Zatim si to představuji jako Hurvínek válku... Díky moc
je to s atmega16
V příloze máte Soubory Eagle k tomu MJoy včetně návrhu DPS a schematu
Jenom doufam že tam nemam chyby
- Přílohy
-
Joy.zip- Eagle soubory k Mjoy
- (173.99 KiB) Staženo 126 x
- Přílohy
-
MJoy16.zip- Schema a DPS k MJoy16 vlastní výroby
- (114.14 KiB) Staženo 136 x
Jelikož to ale nezbaralo tak vám sem napíšu.
Postavil sem si USB Joystick a jak už to bývá nastal problém s kompatibilitou. Na mém starém PC s USB 1.0 to šlape krásně nemusim instalovat ovladače. prostě pohodička... Jenže teď když to připojim k mýmu současnýmu PC s USB 2.0 se základovkou P5LP-LE tak to vyhodí že USB zařízení nebylo rozpoznáno a konec... Vidim problém s ochranou USB protože novější verze Joypadu má na D+ a D- u USB ještě zenerky 3V3 a já je tu nemám. No každopádně to nechodí a nevim jestli je to základovkou nebo tou ochranou USB. Netušíte někdo ?