SONY CDX-L410

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Gapino

SONY CDX-L410

#1 Příspěvek od Gapino »

Mám toto autorádio v zeleném podsvícení. Chtěl jsem ho predelat na oranžove a to tak, ze jsem si myslel ze prepajim diody. Po rozdelani panelu koukam, ze diody jsou soucasti tlacitek a ze tam jsou dva druhy.( zelene a oranzove) Tak se domnivam ze pujde zmenit osvetleni nejakym prehozenim dratku u napajeni displeje??? Nevite nekdo co,kde a jak???
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Nemusíš nic předělávat. Barva podsvícení zelená/oranžová by měla jít přepnout na panelu (mělo by to být popsáno v manuálu).

Killroy
Gapino

#3 Příspěvek od Gapino »

Killroy píše:Nemusíš nic předělávat. Barva podsvícení zelená/oranžová by měla jít přepnout na panelu (mělo by to být popsáno v manuálu).

Killroy

Bohuzel v manualu nic takoveho neni. A ted jsem zjistil, ze jak to vypadalo ze v tom tlacitku jsou dve diody, tak bohuzel funguje jen ta co sviti zelene. Bohuzel to druhe policko nejde rozsvitit. Mezitim jsem stahnul komplet manual a tam je pro kazdou barvu osvetleni jinej dil. Takze je to v pr...... Jedine asi jinej(oranzove svitici) panel.
mahony

#4 Příspěvek od mahony »

Zdravím.Mrkni,zda se nepřepíná barev.osvětlení přepínačem z boku,/nebo jinné strany/autorádia.Musíš ho ale vyndat /vysunout/,aby jsi tento přepínač našel.Snad pomůže. :D
a má to kostru ?? /já určitě/
stefan31

#5 Příspěvek od stefan31 »

Mám starší typ SONY CDX-R79VF, kde sa dá prepnúť farba podsvietenia oranž/zelená kombináciou dvoch tlačidiel, myslím, SELECT + 1....

Stefan31
Gapino

#6 Příspěvek od Gapino »

stefan31 píše:Mám starší typ SONY CDX-R79VF, kde sa dá prepnúť farba podsvietenia oranž/zelená kombináciou dvoch tlačidiel, myslím, SELECT + 1....

Stefan31

Tady to tak nefunguje...:-((((
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“