Perla

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Crifodo

Perla

#1 Příspěvek od Crifodo »

tohle si nemůžu nechat pro sebe :D :D :D

http://www.blisty.cz/2009/11/30/art50081.html

ale po čem něco takového může člověk napsat je záhada :twisted:
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Stačí po přečtení některého jiného článku - to jsou někdy taky pěkný "perly", ze kterých vstává ochlupení nejen na kulatým završení tělesné schránky...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Cust

#3 Příspěvek od Cust »

Tak to je fakt bomba, já osobně mám s projevem (hlavně psaným) problém. Ten člověk je nasraný Inteligentní člověk s básnickým talentem - závidím.
:-)
Hill
Administrátor

#4 Příspěvek od Hill »

Téměř dokonalá čeština, v celém textu jediná neshoda podmětu s přísudkem, jinak bezchybné (takové texty čtu rád, zvláště, když na internetu je takového písemného projevu stále méně) - to už musel autor hodně pěnit, když to přehlédl.
Je to filipika přímo famózní a skutečně má hlavu i patu.
Mnozí žurnalisté by se podle ní měli učit.
masar

#5 Příspěvek od masar »

No pár hrubek (příčestí minulé pro ženský rod) by se tam našlo. Ale jinak souhlas. Jde spíše o slohový útvar. :wink:
mtajovsky

Re: Perla

#6 Příspěvek od mtajovsky »

Crifodo píše: ... ale po čem něco takového může člověk napsat je záhada :twisted:

Pravděpodobně po tom, co začal mít už dost drzých keců od budižkničemů, kterými se to u nás jen hemží.
masar

#7 Příspěvek od masar »

Tak tak. Je to o schopnosti vyjadřování v emočně vypjaté situaci. To já obvykle ze sebe nic kloudného nedostanu. Jsem ten tzv. "schodišťový" typ. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“