opticum

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
migi111

opticum

#1 Příspěvek od migi111 »

Zdravím, dostal sa mi do rúk tento prístroj opticum multi7100 všetko v pohode okrem jednej veci a to že čítačka kariet má byť spoločná pre room1 aj room2 ale ide mi len na 1. Na 2 idú len volné programy ako ta3 a pod...
V menu nie je nič ohladom karty nastaviť nej. zdielanie a čo sa týka firmware je tam globo_5119_cool_multiroom_emu_2.4.64_all Skúšal som aj staršie fw ale bez zmeny a naviac niektoré ani signál neukazovali. Dakujem za prípadné rady :arrow:
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Sice ti neporadím s OPTICUM ale poradím ti aby jsi jako téma napsal dvěma -třemi slovy např. opticum-nejde čtečka karet ap. Takhle ti do problému moc lidí nevleze.
..to bude jen ňákej odpůrek
jopo166

#3 Příspěvek od jopo166 »

ja ti ties moc neporadim len sa ta spitam preco do satu trepes nespravny soft????co mislis stari multirom a novy je to iste ????a tento soft by sa ti nepacil??? sw 2.4.64_emu_5119_cool_Only_for_Opticum7101CX_MULTI_7100.rar :D ci to nebude tim ja bi som multitron nebral ani zadarmo mozno jak podlosku pod kvetinac
migi111

#4 Příspěvek od migi111 »

Takto, tá čítačka conax ide ale len pre prvú miestnosť tj. room1 a podla návodu po vložení karty sa tam majú objaviť CA nastavenia a info o karte, ale nezobrazia :( Čo sa týka softu aj mne sa tak zdá že je to len pre 1 miestnosť ale tento tam bol origoš od výrobcu ktorý tvdí že to musí ísť... Skúšal hádam 6 iných a aj tak nič. Nie je to môj sat tiež by som ho nechcel ani v zlom sne ale ked dakto chce šetriť...
Naposledy upravil(a) migi111 dne 03 pro 2009, 20:01, celkem upraveno 1 x.
jopo166

#5 Příspěvek od jopo166 »

aby ti ta sunocka ako tak fungovala a karta isla na dvoch telkach musis mat v zadu ten prepinac spravne prepnuti pohraj sa stimy pepinacmi vzadu no a este vystlacaj 9339 dostanes sa do strasne tajneho menu pre rom 1 nastau home server pre rom 2 home client a mozno stoho daco bude no neviem ci pri pozerani nebude rom 2 vypadavat pokial bi to bol novy multitron ako uvadzas tak donho mozes dat len soft ktoreho nazou som ti sem hodil zo starimi softmi pre starsie multitrony tento novy pracuje zle takze vela stastia
migi111

#6 Příspěvek od migi111 »

Jasne, prepínač musí byť správne 1 dole 2 hore ako aj pri zmene fw to treba dodržať, inak to nepôjde. No pekne to teda vymysleli s tým tajným menu vyskúšam dám vedieť, inak mooc ďakujem, práve také niečo čítam aj na inom fóre nechápem prečo to tak hneď nenastavia keď je to na 2 telky a navyše je to sada s tým´okom´ A soft som už nahral ten ktorý si mi odporučil samozrejme pre obe miestnosti a je mi jedno či to bude vypadávať len nech to ide, moje to nie je a vravel som im to :)
jopo166

#7 Příspěvek od jopo166 »

no pokial si nahral soft prepinace spravne tak len vtom tajnom menu to nastau inac neni co nastavovat suhlasim vsak stebou ze ked to predavaju z nahratim softom mohlo by to us bit nastavene
migi111

#8 Příspěvek od migi111 »

Jopo dík ani nevieš ako si mi pomohol hneď by som ťa pozval na jedno :) Ide to :beer:
jopo166

#9 Příspěvek od jopo166 »

ja osobne kebi som robil stakim lacnim prijimacom zdielanie tak radsej dve taketo prijimace ale lepsie je volit but dva openboxy alebo showboxy no ja vedsinou odporucam showboxi zdielanie ide slusne
chvalina2

Re: opticum

#10 Příspěvek od chvalina2 »

jaké je přesné označení přístroje??
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “