OVP CTV29WHD52, meni sa jas obrazovky
Moderátor: Moderátoři
OVP CTV29WHD52, meni sa jas obrazovky
Vie mi niekto poradit kde co premerat? Kde by mohla byt chyba? Zle je ze nemam schemu:-(
Vadi to ze si to laik sam opravi a vezme pracu 10x predrazenemu servisu?
Alebo vadi to ze to laik dodrbe a sposobi 10x vacsiu skodu (nikomu inemu nez sebe)?
A len tak mimochodom... "hociaky laik" je ing. v odbore mikroelektronika + stredna elektropriemyslovka.
Zbytečná citace předchozího příspěvku, vymazáno. Používej tlačítko "zaslat odpověď".Killroy
Re: masar
kassquit píše:pokial nebudem mat tu schemu, tak mi pride meranie osciloskopom akosi zbytocne... alebo borci odtialto meraju bez schemy?
Doufám, že nepotřebuješ schema na měření průběhů (zvlnění) napájecích napětí pro obrazové zesilovače a průběhů jejich výstupních signálů. Nebo snad ano?
p.s. Doufám že víš, proč tě mají tyhle průběhy zajímat a jaký mohou mít vztah k popsané závadě.
Citácia://,,A len tak mimochodom... "hociaky laik" je ing. v odbore mikroelektronika + stredna elektropriemyslovka.,,//
Mám dojem, že, keď už je niekto ,,Ing", tak musel pred tým vyštudovať aj nejakú tú strednú....
A, na Tvoj ďalší dotaz: Áno, aj bez schémy, najmä, keď ide o bežné merania, keď vieme, ako má obvod pracovať, bez rozdielu, či to je v OVP, PHILIPS, JVC, TECHNIKA, SEG atď...
P.S. Prepáč, som iba stredoškolák.....