Špatně limitujíci zesilovač s tda2050
Moderátor: Moderátoři
Špatně limitujíci zesilovač s tda2050
- Přílohy
-
P1010097.JPG- Limituje to pak dole daleko více :-(
- (287.49 KiB) Staženo 166 x
-
P1010096.JPG- již hodně limitováno
- (287.75 KiB) Staženo 225 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
P.S. Teď jsem si všiml toho velkýho elytu, je poněkud vzdálen realitě.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel na argument "Je to špatně, protože jsem to nezměřil(a) já" už protiargument nemám a ani ho nechci mít, i když naměřím to samé jako oponent.
O to víc je to v debatách komický a co je na tom nejzajímavější - kde ti teoretici berou čas na ty věčný debaty a hádky, když já jsem rád, že stihnu pár vět za den a to mám počítač hned vedle stolu s prací a nikdo mě do práce nehoní... Dělají vůbec něco ?
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Přílohy
-
kmitání.png- (29.68 KiB) Staženo 130 x
http://www.grapheine.com/bombaytv/movie ... 603d4.html hlavně si pusťte zvuk a čtěte titulky!
A kutilmile - nelituju tě
Ještě "maličkost" - nevím, jak jsi na tom s pracovním prostorem, ale to cos vyfotil je děs-běs. Chce to dát na stůl, uspořádat přehledněji (pro tebe). Zesilovač oživovat a nastavovat bez reproduktoru s náhradní zátěží - rezistorem patřičně dimenzovaným na výkon zesilovače. Jinak si dovedu představit ten bengál, co musí tvoji spolubydlící vytrpět. Vyhlazovací elektrolyt nemůžeš takhle pověsit na kilometr drátů, to jsou ty indukčnosti a kapacity, které to pomáhají rozkmitat. Pojem "pracovat na koleně" musíš brát trošku s nadsázkou. Jinak tomu ty výsledky budou odpovídat.