Problém s cd mechanikou v hifi věži :(

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
piski

Problém s cd mechanikou v hifi věži :(

#1 Příspěvek od piski »

Potřeboval bych poradit, mám poměrně novou hifi vež a poslouchal jsem ch a asi v půlce písničky to začalo jakoby načítat a načítat, ale nic nenačetlo, když jsem tam dal jiné cd s písničkama, tak zase nic. Při poslouchání se s ní neprašilo, byla uplně v klidu a žádně přepětí také nabylo. Rádio jde, kazeta jde všechno funguje svítí, jen to nenačte jakékoli CD, i když jsou na něm písničky ve formátu wav i mp3, ale mp3 to taky přehrává, no přehrávalo :(. Prosím poraďte.... :cry:
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Zkus vycistit cocku laseru. Mozna je jen zaprasena, ale je divny, ze to udelalo takto nahle, vetsinou to zacina postupne, preskakuje, nenacita az nenacte vubec.
piski

Prosím

#3 Příspěvek od piski »

Nevíte ještě někdo prosím užitečnou radu?
mi-ro

#4 Příspěvek od mi-ro »

Napiš trochu víc o tý věži, co je to za typ? Mám ale obavy že to budeš muset zanýst k prodejci k uplatnění reklamace. Řeším každou chvíli podobný problémy s relativně novými CD, vadný serva, logika, lasery.
..to bude jen ňákej odpůrek
jave

#5 Příspěvek od jave »

Znam veze Ambos ktere to delaly i jako nove. Mely rady jen male CD do cca 50 minut, potom byl problem.
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
Sendyx

#6 Příspěvek od Sendyx »

Tak to já zažil přenosné vergly s optikou číselné řady, něco jako HOP3, kde byl pásel ukotven tak, že suport prostě na posledních 10% disku ani nedojel. Nebo ještě lepší vtip u KSS213, kde byla konzola v místě trimru, takže na kraji disku se trimr šlusnul o kostru a laser spáchal sebevraždu. Byla to celá série přístrojů, kde byla optika s trimrem na trochu jiném místě, než je obvyklé.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“