Pioneer VSX-418
Moderátor: Moderátoři
Pioneer VSX-418
Propojení:
do reciveru bluray (optika)
Satelit (coax)
z reciveru jen repro (set acoustique Quality toba set)
plazma Lg se satelitem propojena kvalitním scart kabelem a bluray s plazmou propojen kvalitním hdmi kabelem
Předem za odpověď děkuji
S přáním hezkého dne
David Křetínský
Předpokládám ale,že máte do TV zapojený i klasický Anténní kabel. Nebo je to zeměním satelitu.
Chování které popisujete u digitálních vstupů je podle mě spůsobeno tím,že digitální vstupy jsou ve stavu "mute" do té doby dokud nepřijde platný digitální signál.
Není to zemní smyčka
Bohužel toto je ten nejlacinější z laciných receiverů,u něj je klidně možné že se jedná o vlastnost. V případě že jej máte v záruce,skuste reklamovat,otázkou však zůstává,zda nedostanete to samé. Problém těchto přístrojů je v tom,že výrobce šetřil úplně všude kde mohl,výstup na sluchátka nemá samostatný sluchátkový zesilovač,ale signál se odebírá až za koncovým zesilovačem z výstupu pro reproduktory.
Levný=špatný
Je to jen můj názor podepřený zkušeností s podobným receiverem (VSX-916). BR sice nemám, ale přehrávače mám dva a jeden jde přes optiku a druhý přes koax. Teď jsem ještě zkusil jestli mi to nedělá něco jako tobě. Na žádném vstupu se mi nic neozývá, je tam ticho i při maximální hlasitosti.
Rozuměl jsem tomu dobře, že když jsi to odpojil, byly tam jen sluchátka případně reprobedny a kabel do zásuvky?
EDIT
Teď jsem našel jiné stránky a tam vypisují u toho BR víc dekodérů než na těch, které jsem měl otevřené při psaní odpovědi. Ale na způsobu propojení o kterém jsem psal to nic nemění.
Co se tyce propojeni,asi to vyzkousej,bud rozdil poznas nebo ne.Nicmene taky bych asi preferoval digital kvuli jednoduchosti.
Kazdopadne jsem ale ja s brumem nemel nejmensi problem.To co popisujes ty na digitalnich vstupech me delalo taky ale se sumem.Bylo pripojene digitalne dvd,vypnute,zvoleny jeho vstup.V repro ticho.Stacilo zapnout dvd ani nemuselo bezet a z repro se hned ozval sum,zavisly ale na celkove hlasitosti.I kdyz i pri male hlasitosti byl slyset vic nez by bylo mile.
V tvem pripade bych to urcite reklamoval,v nejhorsim ti to vrati ze je to vlastnost a budes vedet na cem jsi.A pioneer uz taky asi nebude tva oblibena znacka.