jak na přehrávání ISO DVD v PC

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bu2520

jak na přehrávání ISO DVD v PC

#1 Příspěvek od bu2520 »

řeším takový problém, mám na disku obrazy dvd ve formátu Iso když je otevřu např ve VLC playeru, nebo Médiaplayeru tak se dostanu na úvodní stránku , např film, kapitoly bonus , ale tam už ani myší ani ničím jiným nedokážu provést volbu, prostě tam to skončí a na nic nereaguje. Neznáte na to někdo nějaký fígl?
dj_Paul

#2 Příspěvek od dj_Paul »

načíst do virtuální mechaniky
Devo70

#3 Příspěvek od Devo70 »

napr. Daemon Tools
kevin_mitnick

#4 Příspěvek od kevin_mitnick »

Nebo rozbalit ISO do adresare a nacist kterymkoli softem na prehravani DVD.

ISO umi rozbalit skoro kazdy slusny file manager (treba Altap Salamandr nebo Total commander)
Crifodo

#5 Příspěvek od Crifodo »

Jo, to je to dobrodiní DVD, aby ses podíval na film musíš buď 11x kliknout dálkáčem nebo protrpět 8 minut upoutávek na ***oviny... tohle jsme u VHS neznali :twisted:
Robosand

#6 Příspěvek od Robosand »

Alebo vyhodiť všetky tie blbosti, nechať iba film. Na toto používam program Clone DVD2.
Robo...
bu2520

#7 Příspěvek od bu2520 »

když to je tak mám image na síťovým úložišti a koukám na ně v obýváku na HTPC ( respektive chtěl bych ), tak že se mi je nechce sosat do počítadla, no a proto že to jsou často osmigigové tak ani vypalování není tak praktické . Nevadí mi , že musím protrpět různé upoutávky, ale to, že mě to prostě u některých v menu nepustí dál dokud něco nezvolím a já to nemám zvolit čím. Je to většinou hudba a nechce se mi to nějak ořezávat clonem, nebo fabem, ty bonusy se mi taky líbí.
Crifodo

#8 Příspěvek od Crifodo »

těžkej osud...
bu2520

#9 Příspěvek od bu2520 »

jj jsem zdrcen :(
kevin_mitnick

#10 Příspěvek od kevin_mitnick »

Jo, mas to tezky... Podobne dilema mi kdysi beze zbytku resilo pouziti DVD-RW
EKKAR

#11 Příspěvek od EKKAR »

Virtuální mechanika třeba v Alcoholu 120%, načíst, softem DVD SHRINK téměř libovolné verze "oshrinkovat" od nadbytečných MByte až GByte multijazyčných titulků, upoutávek a hrozeb tresty za nelegální stahování/kopírování, žádaný zvyšok vyšlehnout na běžné 4,7GB DVD±R případně překonvertovat do avi/DivX s pomocí například Free Video Converteru... Možností "JE VEĽA..."
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“