PIN k radiu Philips - Renault Megane 97

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Fido.7

PIN k radiu Philips - Renault Megane 97

#1 Příspěvek od Fido.7 »

Ahojky. Dotaz. Je možné nějak zjistit PIN k rádiu Philips kazetové, reverse, bez displeje (displej v přístrojovce), ovl. pod volantem, (možná typ: Philips 22DC461/62T podle tohoto popisu co jsem našel na internetu) dodávané v Renaultu Megane 97. Přistroj asi nebude jednoduché vymontovat z desky, tak nevím ser.č. Byl to dovoz z Německa a PIN k tomu nedali :o( Dali mi jen knížku s návodem a vzadu je číslo NE583-7711186576-031996-2e Edition (to bude asi jen číslo Edice) Děkuji za odpověď....
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

zkus zajet do renaultu pokud je to radio montovane orginal jako ze asi je tak ti pomuzou
Internet - metla lidstva
Fido.7

#3 Příspěvek od Fido.7 »

Jo díky. To vím že to jde. Chtěl jsem jen vědět, jestli to nejde nějak zadarmo. Teď jsem navíc na jednom webu zjistil, že ten PIN je ve velkém německém techničaku, nenápadně v pravo dole. Nějaký německý techničák jsem si naštěstí ofotil, tak jen doufám, že je to ten kterému říkají velký a že to tam bude....
Raptor181
Moderátor

#4 Příspěvek od Raptor181 »

Dnes uz zadarmo asi tazko nieco bude.... :lol:
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Návštěvník

#5 Příspěvek od Návštěvník »

ME TEN KOD UDELALI V RENAULTU ZADARMIKO.PREJ SLUZBA ZAKAZNIKUM.TAKY TO BYL DOVOZ Z NEMECKA.STACI DAT VIN KOD K VOZIKU A BEHEM CHVILKY HRAJES.CAUKY :D
Codec
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Codec »

Fido.7 píše:Jo díky. To vím že to jde. Chtěl jsem jen vědět, jestli to nejde nějak zadarmo. Teď jsem navíc na jednom webu zjistil, že ten PIN je ve velkém německém techničaku, nenápadně v pravo dole. Nějaký německý techničák jsem si naštěstí ofotil, tak jen doufám, že je to ten kterému říkají velký a že to tam bude....

ak to tam majitel auta nenapisal tak to tam nie je . K radiu byva navod a karta s kodom, nie je nikde napisany v navode auta ani TP.
LOYZA

CODE k autoradiu do Megana

#7 Příspěvek od LOYZA »

Před půlrokem jsem koupil taky Renaulta Megana ročník 1996 a v techničáku - tedy německém to číslo mám, pokud si pamatuji, je dole vzadu, možná uprostřed. Nefunguje mi displej a nikde jsem nesehnal zapojení celé té elektroniky, tak jsem si koupil před týdnem jiné. Dal jsem na radu tady vyčtenou na těchto stránkách a koupil JVC model KD-G612. Musím říci, že jsem se vším zatím velmi spokojen. Zvuk je dobrý a MP3 taky funguje dokonale. Tak vám přátelé tímto zasílám poděkování! No a pokud náhodou někdo bude mít zapojení toho panelu s displejem, pak to velmi rád uvítám. Loyza.
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“