Ztratila se ikonka WIFI pripojeni na NTB
Moderátor: Moderátoři
Ztratila se ikonka WIFI pripojeni na NTB
- Přílohy
-
ikonky.jpg- (17.17 KiB) Staženo 91 x
p32 píše:Když otevřeš síťová připojení a najdeš si tam to bezdrátové a klepneš na to pravým tlačítkem myši, tak se ti rozvine výběr. Zvolíš si Vlastnosti a v nich můžeš vypnout i zapnout zobrazování ikonek.
Ale jemu se pry i tam ztratilo. Uz tam ma jen sitovku. No zrejme me nemine nez ze tam dojedu. Zatim moc dekuji vsem
Jestli se nehrabal v systému, popř. zakázal zobrazení, viz p32, tak sama od sebe nezmizí. Jinak nepíšeš jestli mu jde net. Jde-li, tak ať si stahne Teamviewer- Join a session, tobe pošle ID, heslo a můžeš s pomocí Teamvieweru a Skype se dopátrat problému na dálku bez spotřeby benzínu. Pro BFU je obsluha klienta super jednoduchá a proleze po netu téměř všude.
Roaf píše:Aspoň už budeš vědět jak se příště po telefonu ptát laika. Osobně, když nevymámím potřebné podrobnosti a nejde mu NET, tak v blízkém okolí je taková BIG AKCE "za kafe a na pivo", s vysvětlením jak na problém, podruhé už tahám automaticky příjmový doklad na 250,-Kč s tím, že příště to bude za 500,-Kč. Je zajímavé jak se někteří dokáží rychle učit. Těch 500,- jsem zatím za povolení síťovky neúčtoval, všichni si pamatovali jak na to nebo stačila rada po telefonu. Jen se mi libí jejich výmluvy: Ono to samo, na nic jsem nešahal.
Ano mas velkou pravdu. Ja totiz jezdim zadarmo, protoze do nadrze cu..m a muj cas take nic nestoji protoze je prece vikend. On na JETE take dela jen po-pa, ale na druhou stranu je to kamarad.