LCD SONY verzus SAMSUNG
Moderátor: Moderátoři
LCD SONY verzus SAMSUNG
v posledné obdobie badám na Slovensku masívny nástup predaja LCD TVP značky Samsung
neviem ,či to je dôsledok nižšej kvality ostatných značiek teda poruchovosť alebo sú to len marketingové ťahy.Myslím si a som o tom presvedčený,že Juhokorejské firmy ako Samsung ,LG a pod.nedosahujú technickú a technologickú úroveň firiem Sony,Philips.Č o si vy o tom páni kolegovia myslíte hlavne v Česku?
počuje,že zhorelo na ceste nejaké auto,tak to je vždy Kia a hlavne ako zdeirajú našich ludí za plat 1,9eura na hod.hned by som ich odtiaľto hnal veľkým korbáčom.Čo sa týka elektroniky, čo z toho že majú dobré pamäte ale keď ich osadia do nekvalitných plošákov a špatne usporiadané, nemôžem si pomôcť ale mi to pripadá tak ako na Slovensku vznikla OVP,
zobrali ludí z skrachovaných JRD a začali vyrabať televízory.
Ci SONY je kvalitnejsie ako SAMSUNG , to vies urcit podla coho ? Anilen nevies ake maju jednotlive modely v rovnakych cenovych hladinach funkcie a technologie len podla znacky usudzujes ze SONY kedze je SONY musi zasadne byt kvalitnejsie
Ja som dva tyzdne dozadu vyberal TV a v hre bola plazma panasonic, lcd samsung, sharp, philips a LG a nakoniec som ajtak kupil LG lebo jedina vec co som zistil tak nic nieje kvalitne a hocico sa moze pokazit takze dnes vyberat len podla znacky je zbytocne lebo ludia si myslia ze ked maju SHARP za 300 euro tak to je nenormalna kvalita a popritom je to nejaky cinsky brak co sa predava aktualne medzi najlacnejsimi znackami ale ved dobre ...
LCD TV znacky ECG s panelom AUO beha uz 2,5 roka denne 6-10 hodin a niekedy aj viac a zatial ziaden problem ,, jedina "zavada" na tej telke bola ze sa vymazali raz vsetky ulozene programy ale tak teraz mi povedz ze ked hnoj ako ECG vydrzal 2,5 roka prevadzky a stal par supov tak ako porovnavat kvalitu telkacov
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
raději mrkni na: http://cs.wikipedia.org/wiki/LED_TV
Tak Philips nekončí s výrobou TV. To si slyšel kde????MaTTo píše:Nevidim zmysel tejto temy nakolko si nenapisal ziaden konkretny rozdiel len sony vs. samsung ,,, navyse LG a Philips vyrabaju telky spolu a philips planuje s vyrobou TV skoncit a pokracovat len pod znackou LG ,,, takze riesit ci PHILIPS je kvalitnejsi ako LG je totalna piii....
Ci SONY je kvalitnejsie ako SAMSUNG , to vies urcit podla coho ? Anilen nevies ake maju jednotlive modely v rovnakych cenovych hladinach funkcie a technologie len podla znacky usudzujes ze SONY kedze je SONY musi zasadne byt kvalitnejsie![]()
Ja som dva tyzdne dozadu vyberal TV a v hre bola plazma panasonic, lcd samsung, sharp, philips a LG a nakoniec som ajtak kupil LG lebo jedina vec co som zistil tak nic nieje kvalitne a hocico sa moze pokazit takze dnes vyberat len podla znacky je zbytocne lebo ludia si myslia ze ked maju SHARP za 300 euro tak to je nenormalna kvalita a popritom je to nejaky cinsky brak co sa predava aktualne medzi najlacnejsimi znackami ale ved dobre ...
LCD TV znacky ECG s panelom AUO beha uz 2,5 roka denne 6-10 hodin a niekedy aj viac a zatial ziaden problem ,, jedina "zavada" na tej telke bola ze sa vymazali raz vsetky ulozene programy ale tak teraz mi povedz ze ked hnoj ako ECG vydrzal 2,5 roka prevadzky a stal par supov tak ako porovnavat kvalitu telkacov![]()
![]()
ja moc TV nerozumím a nebudu tady rozepisovat co ve kterém lcd je! takže udělám hodnmocení podle toho co bych koupil já osobně!
1. Panasonic (panely IPS Alpha )
2. Sony (Panely S-lcd asi 80% zbytek AUO a SHARP)
3. Sharp (Panely Sharp)
5. Philips (Auo, LG) vyn. zpracování obrazu
4. Samsung (AUO,CMO a možná sem tam S-PVA Samsung
5. LG (LG, CMO, SHARP)
6. Toshiba (LG, IPS)
7. zbytek tureckého smetí