DVD alebo CD mechaniky

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
oravan

DVD alebo CD mechaniky

#1 Příspěvek od oravan »

pomer oprav medzi mechanikou z VCR a DVD alebo CD chalani povecme si že optika ako taka je vyborna vec ale v našej spotrebnej elektronike je to šuvix ako sledujem tu fora a ako vidim tak len mechaniku optisku iba vymenit po nejakom čase aaaa to prave sa mi nezda klasika video hlavičky odhadujem tak 2000 hodin kym sa poškodia a optika pušta ešte v zarike čim to je nie tym že to vyraba jeden vyrobca skusme takto do vlakna na optickom kabli vysiela dioda nie a v optike je to iste a vieme že prach je vodivy a dostane sa všade skušal som to na viacerich mechanikach a uspešnost opravy je 80 percent a to aj mam skusenosti zo zaručneho servisu kde sa popisuje presypat soft no k veci tie mechaniky sa daju opravit pri troche zručnosti a trpezlivosti skuste vyčistit stlačenym vzduchom nie oko to je to skličko ale vnutro optyky ide to aj od spodu mechaniky prajem vela štastia a skusenosti z oprav rad prijmem kritiku a ak som vas obtaťoval z tymto napadom taqk prepačte
dj_Paul

#2 Příspěvek od dj_Paul »

Podařilo se to někomu přečíst?
keemo

#3 Příspěvek od keemo »

Ani hlava ani pata... :roll:
kokun

Re: DVD alebo CD mechaniky

#4 Příspěvek od kokun »

oravan píše:je to šuvix ... mechaniku optisku ... ešte v zarike ... ale vnutro optyky ... ak som vas obtaťoval ........ rad prijmem kritiku

Tak kritiku si zasloužíš, nejen za tu "slovenčinu", ale hlavně za tu "1 větu na 8 řádků" - o samokontrole toho, co tu "vyplodíš" ani nemluvě :cry: :cry: :cry:
Honza - kokúň

#5 Příspěvek od sasaopravar »

Co chtěl řici oravan poněkud expresivně da se zkratit do jedne věty-lasery odchazeji kvuli prachu,je treba ten prach odstranit.I toto je pravda ale zdaleka ne v 80% jak piše oravan.To potom nektere optiky musi ten prach přitahovat jak svińa a jinym to vubec nevadi?..Už 7 let bezvadně mi jede jakysi neznačkovy Trion a nečistim ho.
proel64
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od proel64 »

No myslim ze klasicka dvd alebo cd mechanika je kapanek zlozitejsia ako je svietenie do optickeho kabla.Hlavny problem v kvalite a najma v zivotnosti je jasny-made in china.Pri pouzivani komponentov z tejto krajiny je treba ratat zo vsetkym.Stalo sa mi par krat aj to ,ze nova mechanika bola proste nefunkcna.Tejto kvalite samozrejme zodpoveda aj cena.Ked kupite napr 500kusov jed.typu tak cenu vam urobia okolo 1dolaru za kus.
Mam doma este jednu funkcny MC911,sice nesvieti obcas display al zvuk je vynikajuci.Kupil som ho este za 500SK od znameho ,ktory dal zanho pred rokmi 9500SK.Ale ide o to,ze je tam povodna mechanika-funkcna az do teraz.Ked sa este dala zohnat v Philips servise,tak chceli za nu 4500skk-chceli sme ju kupit akoze do foroty.A vo tom to je...
Myslim,ze naprosta vacsina sa neda opravit len fuknutim stlaceneho vzduchu,ze poruchy su elektricko-mechanicke...
workhard
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od workhard »

Mám tu tři nečtoucí vypalovačky,kdyby chtěl někdo profukovat. Já jsem úspěch neslavil :?
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
PvvS
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od PvvS »

Nemate tu nekdo navod na enigmu ?
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Lukas-Peca »

No, já jsem na smeťáku našel vyhozenou DVD vypalovačku, už důkladně propršelou, ale zatím normálně funguje :? . Člověk by řekl, že takové věci se dneska ještě nevyhazujou jenom tak z plezíru...
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “