Nokia 6300 - plná paměť
Moderátor: Moderátoři
Nokia 6300 - plná paměť
Podíval jsem se do seznamu přístupového bodu a kromě bodu ointernet (který používám) je tu 47x (!) přístupový bod T-Mobile internet - žádný sem já nepřidával a když jsem tenhle telefon sehnal, byl tu ten bod T-mobile pouze jeden. Ví někdo, jak je odstranit? Normálně smazat nejdou..
jave píše:Pres USB bych to spojil s PC a udelal aktualizaci softu. Staci novy PC Suite a Nokia Software updater. Jede to primo pres stranky nokie
Bohužel při instalaci softu se to kousne a napíše, že se to nezdařilo. Na displeji se objeví "Test mode" a musím vyndat baterku, aby mobil zase naběhnul.. Co s tím? Zkoušel jsem to několikrát..
Reset v menu (obnovenie tov.nast.) si neskusal?
keemo píše:Este mala poznamka-pokial je mobil v zaruke dak zmenou product code o nu pridete...(ako to plati v pripade ze po update vratite naspat povodny P.C. to netusim ale myslim ze "servisakom" nebude robit problem zistit ze pre dany P.C.taky a taky update nebol)
Reset v menu (obnovenie tov.nast.) si neskusal?
Reklamoval jsem takto kdysi E65. Vratil tam PC a nic nepoznali. Pokud by byl ale mobil mrtvy, tak to tam samozrejme vratit nelze. Pak nevim
mirosne píše:Načíta Ti Nemesis tvoj originál PC,uvedený pod baterkou?V Nemesis dáš phone info a read,potom by sa malo objaviť tvoje PC.Ak Ti to nefunguje,máš problém v komunikáciii.Môže to spôsobovať NSU,ktorý treba odinštalovať a vyčistiť aj registre programom ccleaner.
Tak Nemesis hází error i při načítání telefonu, takže chyba někde v kabelu nebo konektoru? Registry jsem vyčistil, programy odinstaloval. Připojení jako disk ale funguje normálně..