TESLA TVS2830 TS-ladenie programov

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dudo02

TESLA TVS2830 TS-ladenie programov

#1 Příspěvek od dudo02 »

Zdravim.Ku tomuto TV mam dialkovy ovladac TESLA RC5445-vid priloha(sorry za kvalitu-stary telefon).

Problem je v tom,ze nie som schopny prist na to,ako sa doladuju progamy na tomto TV-prepinaju jednotlive pasma. Jedine co viem prepinat je polozka CHANNEL,kde je 120 miest-na niektorych z nich su uz urcite stanice naladene.Nasledne viem priradit cislo programu a ulozit ho.Na niektorych,z tychto 120tich miest obraz nabehne,avsak zvuk sumi a obraz je nekvalitny-cize ich treba doladit.

Napr.STV1 mi zrni a neide zvuk a tu by som potreboval doladit.Nedari sa mi vsak prist na to akym tlacitkom sa to robi...Stlacanim tlacitka menu mi len preskakuje medzi AUDIO/VIDEO.Skusal som aj na TV aj na DO,ale nedari sa mi zobrazit graf kde"bezi palicka" a zobrazi sa nazov danneho pasma...

Ak by niekto vedel,nech prosim pomoze.Dakujem.
Přílohy
RC 5445.JPG
(10.46 KiB) Staženo 197 x
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

To je ovladac od Coloru 445.
dudo02

#3 Příspěvek od dudo02 »

No on funguje-dokonca som sa dostal aj do SM.Je sice pravda,ze na ukladanie,prepinanie chanelov,menu,pouzivam farebne gombiky na spodnej casti DO...
Cize to zrejme chce original,alebo plnohodnotnu nahradu.Aspon zapozicat na naladenie programov-nakolko TXT,prepinanie programov,zvuk,AV rezim a dokonca aj spominane SM je mozne prevadzat aj tymto DO...

No v kazdom pripade dakujem za radu.
kokun

#4 Příspěvek od kokun »

A to chceš, aby ti VDO od OTF-ky "chodil" s Formenti šasim v TESLA TV (asi ti na něm chybí tl. MENU?) 8O :cry:
Tady máš tvůj ovladač k telce:
TESLA TELEVISION ... S 2830 TS ..... F 19 ..... RC 26 ..... MAK 40 - jak originál, tak i náhradu od EL-MAK :roll:
A tady máš i kde ten originál koupíš: http://www.dalkove-ovladace.cz/dalkove- ... ladac-p-34
Honza - kokúň

#5 Příspěvek od dudo02 »

Dikes za tip :) .
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“