Pro DjRix

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kolins

Pro DjRix

#1 Příspěvek od Kolins »

Kolego DjRix

Přečetl jsem si pár tvých příspěvků cca půl roku zpátky a u některých tvých hlášek mně spadla brada a nechápal jsem.
Nejvíc mě asi pobavilo to, že o šasi FE-1 (téma KV-29C5K) píšeš jako o šasi H a přitom na ně máš školení ?
Znám oba dva mechaniky z Videokliniku, kteří byli v roce 1998 v Praze v Sony Czech na školení na šasi FE-1 (ani jeden z nich už ve Videokliniku nepracuje). Jsou řekl bych docela dost inteligentní na to, aby sem nepsali ptákoviny, takže nevím, jestli se náhodou nevydáváš za někoho, kdo nejseš.

Co ty na to?
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

Co ja na to? Ze tady nejsme od toho aby jse se obvinovali kdo co jak proc. DjRix mi parkrat dobre poradil a od toho si myslim ze to tu je. To co si tam domyslel ci nedomyslel mam v pazi :wink:
Internet - metla lidstva
Raptor181
Moderátor

#3 Příspěvek od Raptor181 »

A o com je tento clanok?

Sukromny pokec si rieste cez SZ alebo vo CHATe.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Návštěvník

#4 Příspěvek od Návštěvník »

ok, máte pravdu, nechal jsem se poněkud unést
rezis

#5 Příspěvek od rezis »

Raptor 181: Ja jsem asi trochu blbe napsal prispevek. Byla to z me strany reakce na jeho prispevek asi podovna jako tvoje ze to sem nepatri jen jsem ble zacal vetU :wink:
Internet - metla lidstva
DjRix
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od DjRix »

Tento příspěvek jsem nějak přehlédl,tak reakce o půl roku později je asi o ničem,ale přece: ve videokliniku jsem dělal asi rok. Pokud znáš moje tehdejší dva soupracovníky,tak znáš jistě i majitele onoho servisu a tudíž víš i to že není lehké s ním vyjít,z toho potom plyne proč jsem tam vydržel poměrně krátce....Za tu dobu jsem "stihl" poze absolvovat celé školení na tehdy nové LCD projekčky a asi 2 hodiny "posedět" na tebou zmiňovaném školení. Jinak pokud jsem v něčem co se týká Sony TV nepřesný nebo se spletu,tak se omlouvám,je to přeci jen už 8 let co jsem tam skončil a člověk si nemůže všechno tak perfektně pamatovat.
Klídek chlapi,to je nulák...
MetalGod

#7 Příspěvek od MetalGod »

Plně souhlasím s Rezisem.
Rezis píše:Co ja na to? Ze tady nejsme od toho aby jse se obvinovali kdo co jak proc. DjRix mi parkrat dobre poradil a od toho si myslim ze to tu je. To co si tam domyslel ci nedomyslel mam v pazi :wink:
.
Chybování je lidský!
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“