Za kolik nakupují a co výrábějí.Zajímávé

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
paca123

Za kolik nakupují a co výrábějí.Zajímávé

#1 Příspěvek od paca123 »

www.dealextreme.com
Je bezpečná.
Hrnous

#2 Příspěvek od Hrnous »

nic nového kupuju z tama už víc let, doprava u většiny vecí zdarma, platba přes paypal, a clo se taky většinou neplatí protože to pošlou jako "hračky" či "dárky" a ne elektroniku, třeba takové ip kamery tam mají za zlomky cen a jsou to prakticky ovislinky jenom bez nálepek..
Davidus
Zablokován
Zablokován

#3 Příspěvek od Davidus »

objednal jsem osciloskop, čekal jsem 14 dní než byl na skladě, pak 5 dní než ho zabalili, a teď čekám měsíc od doby co ho poslali a stále nic :!: nebaví mně to
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

Davidus píše:objednal jsem osciloskop, čekal jsem 14 dní než byl na skladě, pak 5 dní než ho zabalili, a teď čekám měsíc od doby co ho poslali a stále nic :!: nebaví mně to

Ty ho ještě nemáš? Radši bych vlítnul na poštu, jestli jim tam už 14 dní náhodou neleží balík, na kterej tě jaksi pozapomněli upozornit.
Mě se to takto stalo už mockrát, čekám jak idiot a ono se to válí na poště.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ZdenekHQ »

To je klasika - línej "balíkář", co to rovnou hodí na poštu a jen vypíše "nezastižen"...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

Zmr.dat pošťáky jak siroty na 3 doby - minulej týden jsem byl nucen 3x letět na poštu pro balíček, i když jsem si u každého objednával další doručení na dobu po 14. hodině - jednoduše nepřijeli. Už jsem se nasral a poslal ostrou stížnost na krajskou správu - když platím poštovný, platím si doručení až ke dveřím bytu a ne nutnost lítat si pro zásilku na poštu a vystát tam frontu mezi důchodci, stepujícími před okýnkem a čekajícími na výplatu důchodů...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
BOBOBO

#7 Příspěvek od BOBOBO »

Co se týká DORUČENÍ balíků , tak já jsem spokojen . Tak nějak jsme se seznámili s tím klukem , co to zde rozváží , a on mi balíky vozí přímo do práce i když adresa je jiná . Už je vyškolen až tak , že za mne podepisuje .
fero7

#8 Příspěvek od fero7 »

BOBOBO píše:Co se týká DORUČENÍ balíků , tak já jsem spokojen . Tak nějak jsme se seznámili s tím klukem , co to zde rozváží , a on mi balíky vozí přímo do práce i když adresa je jiná . Už je vyškolen až tak , že za mne podepisuje .

To je prva etapa.
V druhej etape baliky prestanu chodit. Podpisy ostanu.
hafca

#9 Příspěvek od hafca »

EKKAR píše:...a poslal ostrou stížnost na krajskou správu ...

:lol: :lol: :lol:
To je stejný, jako když napíšeš na lampárnu. Měl jsem ten samej problém a ještě ze mě nějaká jejich judr. (asi z Plzně) udělala blbce. Začal jsem to tedy řešit přes ČTU a po ročním dopisování to začalo fungovat. Párkrát z nich taky zkusili udělat blce. Jenže tady narazli a dostali několik pokut a bylo. Zřejmně tu poslední musel někdo zaplatit ze svého, ale zabralo to.
Soryy za OT, ale muselo to ven.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“