Vyvody USB
Moderátor: Moderátoři
Vyvody USB
ALe o to ani tak nejde, potrebujem skor zistit, ako sa cez to prenasaju data. Viem, ze mam vyvody GND,+5V,PositiveData,NegativeData.
Ale ako sa tie data prenasaju? To Neg. a Pos. data mam chapat ako PRIJEM a VYSIELANIE proti GND???
Ake su tam logicke stavy na I/O?
Slo by to urobit tak, ze by som spojil USB>VYSIELACKA, to iste na inom PC a prenasalo by to data? Prip. pripojil by som nato WEBKAMERU a prenasalo by mi to z nej data...
Na komunikaciu by boli 2 kanaly PMR.Diky
http://www.hw.cz/Rozhrani/ART1232-USB-2.0---dil-1.html. Pokud se však chceš pustit do něčeho takového, co popisuješ a nevíš ani toto, tak nevím, nevím....
Radsej by som to riesil cez COM!!!
Ale mam problem, musim tam mat urovne (pre 1=-15V, 0=+15V, ci ako)?
Neviete mi poradit, ako to urobit? Napajanie by som bral priamo z COM.Pouzil by som bud prevodnik s trandikmi alebo nejaky 74HC04 apod.
Jednoduchsie by to bolo cez zvukovku, ale nema niekto program, co mi z mikrofonneho vstupu zobere znaky v morzeovke a prevedie na normalny text? A tak by to slo aj naopak... zvysok si prisposobim sam, len potrebujem ten program.
...tu je niekolko mojich rieseni, prosim poradte.
Radsej by som to riesil cez COM!!!
Ale mam problem, musim tam mat urovne (pre 1=-15V, 0=+15V, ci ako)?
Neviete mi poradit, ako to urobit? Napajanie by som bral priamo z COM.Pouzil by som bud prevodnik s trandikmi alebo nejaky 74HC04 apod.
Jednoduchsie by to bolo cez zvukovku, ale nema niekto program, co mi z mikrofonneho vstupu zobere znaky v morzeovke a prevedie na normalny text? A tak by to slo aj naopak... zvysok si prisposobim sam, len potrebujem ten program.
...tu je niekolko mojich rieseni, prosim poradte.
morse
Morse code (CW) via sound card to text. No
additional hardware required - your need only
receiver and computer (5x86-133 or better)
with sound card. Can cooperate with RZ4AG
AAlog logger. It is software Morse decoder
that REALLY work! Windows 95/98/Me/NT/2000/XP.
Najdeš na http://www.dxsoft.com