Termostat AURATON 1105

Měřáky, automatizační technika, regulační technika

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Oreginal
Kontaktovat uživatele:

Termostat AURATON 1105

#1 Příspěvek od Oreginal »

Zdravím všechny,
mám termostat Auraton 1105 , kterým spínám čerpadlo topení - bohužel se stalo to, že v něm odešel odpor R8 a to tak silně, že není možné zjistit jeho hodnotu , barevné značení je také zničeno - prosím někoho ,kdo mám tento termostat, zda by nemohl změřit hodnotu odporu nebo vyčíst z barevného značení. Je to asi půl watový nebo watový odpor.

Předem díky
BOBOBO

#2 Příspěvek od BOBOBO »

Připomíná mi to známého , co mi přinesl zdroj z nějakého domácího kina s odpáleným odporem a chtěl mermomocí , ať mu ten odpor vyměním . Je to automechanik a tak jsem mu řekl , že to je jako bych k němu dotlačil auto bez chladící náplně a po něm chtěl nalít novou , že už to pojede . I tak by byla dobrá detailní fotka , třeba někdo něco podobného dělal , ale nezná to již podle čísla .
Jenda_KL
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jenda_KL »

Jenže tohle znělo spíš jako:
Mám škodovku 125GLX a cosi mi vzadu z nárazníku na levé straně upadlo a zůstala tam díra na šroub M8 a visící kus kabelu, prosím někoho kdo má stejnou škodovku ať řekne co tam chybí.
odpověď : mlhovka.

co se auratonu týče - bude to součástí napájecího zdroje, mám pocit že tenhle regulátor nemá transformátor, ale pulzák a ten rezistor je tam jako ochranný a pokud shořel, je tam ještě něco špatně.
Odpovědět

Zpět na „Měření, regulace a automatizace“