Aktualizace pravidel 24.6.2010 - bod 7

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Aktualizace pravidel 24.6.2010 - bod 7

#1 Příspěvek od ZdenekHQ »

Upozorňuji na změnu/rozšíření v bodě 7 !

7a ) Jako název tématu uvádějte stručnou frázi popisující téma, ne výrazy jako Help, Pomoc, Čtěte apod. ! Nepoužívejte rovněž zvýrazňování dotazů ( shluky výkřičníků apod.. ). Nevhodně vložené příspěvky či jejich názvy mohou (a budou) moderátoři mazat či upravovat a přesouvat. Pokud omylem založíte vlákno dvakrát, jedno vlákno smažte.

7b ) Nezakládejte dvě vlákna se stejným problémem v různých sekcích fóra !

7c ) "Podotázky" či přímo související otázky pište do stejného vlákna. Nezakládejte nové vlákno, bude zamčeno nebo rovnou smazáno !

Opět se začíná rozmáhat chování tazatelů, že když není rychle odpovězeno v původním vlákně, založí se pro související otázku vlákno nové. Někteří ani nečekají...

Záleží proto jen na moderatizátorovi a jeho momentálním dostatku či nedostatku času, jestli vlákna sloučí, přesune, přesměruje, zamkne či rovnou smaže. Já osobně jsem minimálně pro řešení číslo čtyři a směr Koš s odkazem na Pravidla.

A jelikož se blíží prázdniny, jako každý rok asi bude ještě hůř....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
cinnari
Zablokován
Zablokován

#2 Příspěvek od cinnari »

tady byl spam
BAN IP, BAN name atd

Hill
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“