Jaky termostat do Gorenje Intrenacional Gold

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Jaky termostat do Gorenje Intrenacional Gold

#1 Příspěvek od robo »

Sestra ma mrazak Gorenje Intrenacional Gold, a na motoru je PW 5.5 K11,CS 2566N. Nevypne ji motor. Tak ze bych vymenil termostat. Jen jsem nenasel jaky tam dat. Google mlci. Nevite nekdo co tam dat za termostat? Dekuji
mirosne

#2 Příspěvek od mirosne »

Prečo chceš hneď meniť termostat?Čo ak je chyba v kompresore,alebo v chlad.médiu?Môže byť to,že termostat je OK,ale kompresor nedokáže vychladiť na požadovanú teplotu,alebo je únik média.Mal by si začať z meraním teploty a potom uvažovať o výmene termostatu. :roll:
robo

#3 Příspěvek od robo »

Zapomel jsem napsat ze ho drive pouzival bracha, bydlici o patro hore. Kdyz ho jeste pouzival, jako nouzovku, jeden odesel a na druhy hned prachy nemel, tak jsem se na to byl podivat. Mrzlo v nem az prastelo. Jenze nejak nereagoval termostat jak by mel. Spise jel nez aby vypnul. Po cca mesici si koupil mrazak. A tohle se vypnulo. A odvezla si ho segra, ze "si ho necha opravit". A hodila mi to na krk.
Mirda

#4 Příspěvek od Mirda »

Na termostatu je typ určitě vyražený a podle toho určitě najdeš.
mirosne

#5 Příspěvek od mirosne »

Vyzerá,že je naozaj vadný termostat :roll:
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Hlavně nezačni měřit teploty , a to ani v mrazácích ani v ledničkách . Vraž tam , co tam patří , dle označení viz výše a musí to makat .
kejki

#7 Příspěvek od kejki »

http://www.zbozi.cz/items?q=Termostat+d ... &maxPrice=
U mrazáků to zas takový problém s výběrem nebude.
robo

#8 Příspěvek od robo »

Tak na kovovem plasti termostatu je TB46/58/06 pod tim TB07/71 a na to plastu u kontaktu je natisteno TB07A6B2M04. Vyrobce Thomson. Chtel jsem o tom termostau zjistit vice, at jsem to napsal jak chtel, termostat jsem nenasel. Asi to bude nejaka tajna sifra, ne oznaceni termostatu. :(
BOBOBO

#9 Příspěvek od BOBOBO »

robo

#10 Příspěvek od robo »

Art number je nejake cislo. Ale jake. Co je to za cislo.
BOBOBO

#11 Příspěvek od BOBOBO »

Jo to je číslo ze SM - skladové číslo . Musíš si uvědomit , že čím dále tím více je podavačů , ne prodavačů a ti Ti prodají něco z regálu s číslem xyxyxy .
robo

#12 Příspěvek od robo »

Tak me v jedne firme Chlad.... poradily nahradni termostat. Timto jim dekuji. Vyvody jsou cislovane takze jsem to zapojil jak puvodni termostat. Jenze asi je nekde chybka. Pry nevypina. Je prazdny. V predu je prepinac na rychle namrazeni. Tak pri zapnuti jsem to zapnul. Az zhasla kontrolka tak to prepnuli. Tak ja uz nevim. Jeste zkusim at to nechaj cca 20 hodin a pak at zkusi otocit termostatem na minimum. V mrazaku je kosa. Takze by mrazak fungovat mel. Dekuji
robo

#13 Příspěvek od robo »

Soucasny stav je ze na cca 20minut zapne a 20 minut stoji. Naplnen je tak z poloviny. V tomhle horku je to asi normalni chovani.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“