Zdravím všechny a mám dotaz, zda se s tímto již někdo setkal: TV Samsung LE32B551 se v Standby Mode samovolně zapne do stavu bez naladění kanálu jen s posvícením.Dělá to častěji, naposled jsem to viděl předevčírem kolem 23 hod se z ničeho nic zapla a asi po 5 sec zas sama vypla. Kromě STA a sítě k ní není nic připojeno, rovněž s DO nebylo manipulováno. Co to může způsobovat? Rušení po síti(např.HDO), něco z STA nebo sousedův DO (v paneláku za stěnou nebo shora?)ale to by se zapínal i nějaký program. Podle mně to bude nejspíš v procesoru ale chtěl bych znát Váše mínění na tento jev. Řeším to zatím vypínačem v síťovém přívodu. TV je půl roku stará, takže půjde do záruční opravy, ale aby na ní víc nepokazili. Za názory předem děkuji. Ivan
tv začne stahovat SW v pohotovostním stavu a zdroj se zapne. samozřejmě ale data pro podsvícení by měli být v klidu. Takže to je chyba lcd a reklamace pro přehrání firmwaru. U tohoto modelu je tzv. IP Board. Zdroj a invertor dohromady. Pokud se vám nechce reklamovat. vypněte v meny nastavení dig. programu aktualizaci EPG a SW ve stand by.