EON parta hic aneb šestichlapový vypínač

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

EON parta hic aneb šestichlapový vypínač

#1 Příspěvek od pajosek2 »

Nedá mi to se nepodělit,páč jsem se nasral a nebyl jsem sám.
Jako každý rok se i dnes čistily rozvodny VN a proto jsme potřebovaly vypnout přívod zvenku.Všechno se pěkně zorganizivalo a čekali jsme až nám to vypnou kluci od EONu a přijedou zajistit přívody.Kolem půl osmé dorazily tři auta a z nich vyskákalo šest chlapíků v červených stejnokrojích.Mysleli jsme ,že je to nějaká razie nebo co. Jeden z nich byl asi nějaký ing.,protože byl nejmoudřejší a nejskvěleší v názorech.Slyšel jsem jen jak zdůvodňoval proč je tak drahá elektřina a samozřejmě za všechno můžou obnovitelné zdroje. Nějak mi ujelo,že tu chybí už jen alegorické vozy,kámoš prohlásil,že to bude drahé vypnutí a třetí výrok zněl,že odjedou a hned bude dražší kilovata.
No nic asi byl každý z nich odborník na konkrétní část zařízení.
Tak asi tak.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Buď rád, že byli v červených hadrech a ne to Romanovo komando v černým...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“