Vyladenie DIGI na LED TV
Moderátor: Moderátoři
- Wortex_SVK
Vyladenie DIGI na LED TV
(Prosím zdržte sa komentárov že DIGI TV je najhorší poskytovateľ, atď...)
A srovnavat DIGI a BlueRay, to je jako srovnavat Škoda1000MB a SuperB.
PS Tobe se obraz na LED TV fakt libi ? Co jsem zatim videl, tak krom toho, že to svitilo jak svina tak obraz stal za starou backoru ze vseho, krome HD a i to bylo takove nejake omalovankove.
Re: Vyladenie DIGI na LED TV
Wortex_SVK píše:(Prosím zdržte sa komentárov že DIGI TV je najhorší poskytovateľ, atď...)
Sorry ale toho sa zdrzat neda, digi ma jednoznacne najhorsi obraz ... v rodine som bohuzial jednu 42" lcd TV pripajal na digi a neda sa na to pozerat - ako naozaj ked odtoho sedim 3 metre tak jednoducho to je hnus totalny ... digi fakt max. na CRT - proste ked na tu TV pustim DVDcko cez scart tak ta kvalita je 3x lepsia nez ked si na digi tv pustim dajmetomu markizu ... a to este nedajboze ked porovnam DVB-T signal vs. digi tv tak ta kvalita je fakt uplne niekde inde takze nevyladis to nijako, a mozno sa ti preto zhorsil uz ajtak hnusny signal ze digi v mesiacoch jul-august meni kodovanie vysielania a nieco aj s kvalitou mali "vylepsit" tak asi na tom teraz pracuju ale jednoznacne digi nieje vhodne na velke LCDcka a vlastne na nic velkeho, max. CRT telka a hotovo .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
rnbw píše:Ked mas problem s kvalitou ich sluzby, tak sa obrat na nich.
Len skoda ze pri DIGI TV neexistuje ziaden support ,, si pametam ako som minuly rok nahlasil nefunkcny prijem a po troch tyzdnoch som siel do obchodu a kupil si novy LNB a premontoval na parabole lebo pôvodny bol nefunkcny teda skorej vypadaval niekedy vobec nesiel, DIGI prislo odstranit problem po vyse troch mesiacoch !! V novembri konci nastastie viazanost takze zrusit to cele jak je a skylink HD spravim .
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:A vzhledem k tomu, že ONI neplní ani své závazky, tedy odpovídající servis atd, bych se jim na celou vázanost vys.ral a poslal je OKAMŽITĚ k čertu - ať si zkusí mne žalovat, když budu mít potvrzenky od korespondence a kopie mailů atd. Každý normální soudce by mi musel dát za pravdu.
Prepac, ale velmi kecas.
Zivotne skusenosti a prax je trochu ina.
- pocitujlasku
- Wortex_SVK
Vyladit mozes jedine zmenu poskytovatela signalu, zato ze pouzivas najnekvalitnejsi prijem digitalnej TV na Slovensku nikdo nemoze a jednoducho nevyladis nic lebo ked to niekdo uz vysiela nakkt tak ty to prijimat lepsie rozhodne nebudes .
A zbytocne mozes byt nastvany na koho chces ale ja osobne som DIGI videl na mnohych TV, lcd a plazma totalny humus, max. na stare CRT telky je to dobre nic viac a rozhodne vyladenie nepomoze .