Bosorka na pravém místě

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Crifodo

Bosorka na pravém místě

#1 Příspěvek od Crifodo »

Přílohy
CO_ke_zruseni.jpg
(111.89 KiB) Staženo 89 x
Parkanova_EhudBarak.JPG
(80.06 KiB) Staženo 84 x
K_cemu_civilni_ochrana.JPG
(174.62 KiB) Staženo 92 x
vicious

#2 Příspěvek od vicious »

To že CO bola dobrá vec sa ukázalo napríkald teraz pri povodniach v SR. Keď bolo niečo treba, nabehli vojaci a už sa makalo (zažil pri povodni pred asi 10-11 rokmi)bolo ľudí a techniky a teraz není ničeho - a poraď si sám.
Yarda1

#3 Příspěvek od Yarda1 »

Na paní Parkanovou mi nesahejte. Když se řešilo, jestli do Česka pozveme americké vojáky, tak prezidentovi USA zazpívala tak podmanivě, že si to v USA rozmysleli. Tak teď by třeba mohla zazpívat o povodni, mohlo by to taky pomoci.
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

Nejsem si jist, jestli zpěv byl pravý důvod, oni se občas chovají za vodou racionálně a jak šel opičák od válu, přišla ke slovu třeba technická hlediska.
Nejsem si ani jist oslovením "paní", resp. genderovým zařazením té osoby, ale jsem si jist tím, že zkoumat bych to teda nechtěl :twisted:
BIPOLAR

#5 Příspěvek od BIPOLAR »

vicious píše:To že CO bola dobrá vec sa ukázalo napríkald teraz pri povodniach v SR. Keď bolo niečo treba, nabehli vojaci a už sa makalo (zažil pri povodni pred asi 10-11 rokmi)bolo ľudí a techniky a teraz není ničeho - a poraď si sám.

Jo, to si pamatuju, když za komančů CO dokázala poručit větru i dešti :lol: :lol: :lol: .

Nepleť si vojáky s Civilní Obranou.
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Sandal

#6 Příspěvek od Sandal »

Proč by si něměl plést armádu s CO?Já sloužil základní vojenskou službu u CO a kdyby to nebyla armáda tak by mě tam asi neodvedli :wink: Byl to normální záchranej pluk pod vedením AČR.Je možný že za komančů patřilo CO pod něco jinýho.To nevim.
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
ohryzek36

#7 Příspěvek od ohryzek36 »

Já jsem si taky říkal, že to s těma povodňama bude trochu divočejší, když se už k volali i naši obecní hasiči (SDH najhoršího kalibru, jehož jsem členem) k zásahu, co byl přes 40km daleko... avia byla ráda, že tam dojela a mašina (PS12, ročník snad 74) jela 15 hodin v kuse :twisted:
Maskot

#8 Příspěvek od Maskot »

CO kdysi za me pusobnosti patrila pod MV spolu s hradni strazi a pohotovostnimi pluky SNB.
Crifodo

#9 Příspěvek od Crifodo »

Na to celkem sere pes, kdo poroučel dešti za komančů a pod koho patřil.

Dneska máme vládu z recyklovaných partají a v jedné z nich kandidovala tahle zpěvačka, která zlikvidovala (nebo posloužila jako loutka, to je fuk) užitečnou složku armády aby mohla vytvořit intervenční sbor pro hájejí cizích zájmů v cizích zemích. O využití rušené techniky by se dalo debatovat, o stavu vyklizených objektů snad je lepší ani nediskutovat :(
BIPOLAR

#10 Příspěvek od BIPOLAR »

Crifodo, můžeš pojmenovat onu "užitečnou složku armády" která by byla schopna zabránit těmto povodním ? :wink:
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Crifodo

#11 Příspěvek od Crifodo »

Nevím co čekáš při povodních od armády ty, ale většina lidí od záchranných složek nečeká, že zavřou tam nahoře kohoutky, ale že budou zachraňovat majetek a ohrožené životy a minimalizovat škody.

http://www.blisty.cz/img/26140.jpg?id=2 ... &mg=0&cp=0
BOBOBO

#12 Příspěvek od BOBOBO »

Jako teorie to nemá crifodo chybu , ale v praxi taky nečekám od našeho policajta , že zamete na silnici rozbité sklo ze světla , což jsem vedle u germánů osobně zažil .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“