Ahoj zhanam navrh DPS na TDA 2030 ale taky aby boli obidve TDAcka vedla seba a bolo to napajane nesymetrickym napätim nieco take ako stavebnica NE019.Za odpoved vopred dakujem.
Návrh je dobře, klidně to udělej podle něj, jen v případě 2030 doplníš ty výše již zmíněné diody. Kdysi jsem dělal něco podobného kamarádovi do auta. Dva tehdy ještě východoněmecké A2030V, napájené nesymetricky jen 12V z auta. Pamatuju si že návrh byl velmi jednoduchý, A2030V byly vedle sebe na společném chladiči a ellyty Tesla, axiální, radiální tehdy teprve začínaly. Ale je pravda, že jsem s integrovanými zesilovači skončil, jakmile jsem uslyšel co umí třeba jen jedna EL84 v single-endu.
LM1875 může jít do plošňáku určeného pro 2030 - včetně součástek. Výhodou je nižší šum proti "tédéáčku" - takže Vendeta, s klidem udělej desku pro dvojici TDA2030 (2040 nebo 2050 pro Bipolara) a pak do ní osaď dvojici LM1875 - budeš mít to, co chceš.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!