TOSHIBA T1000LE - blikání DC IN LED
Moderátor: Moderátoři
TOSHIBA T1000LE - blikání DC IN LED
mám tento histroický notebook. Po připojení napájení se rozsvítí LED DC IN, po sepnutí tlačítka power pouze probliknout diodky: Power / CapsLock / Overlay a hned po té začne nepřetržitě blikat LEDka DC IN.
Na netu se mi nepodařilo najít nějaké řešení, pouze týpka který má 3 kusy tohoto typu se stejným problémem u všech.
Nějaké nápady ? Problém adapteru to není vyzkoušel jsem 2 různé.
Díky
U Dell Latitude C8xx zase vadnou baterku hlásí dvoubarevně blikající LEDka dobíjení. Ovšem mám s ním jiný problém - při startu (i s novou baterkou) se nerozeběhne. Rozsvítí se LEDky indikující CAPS LOCK a SCROLL LOCK a po chvilce se celý noťas vypne. Tak na pátý až desátý pokus normálně nastartuje. Tento stav nastal ze dne na den a nemění se ani po výměně aku za nový, který v jiném Dellu chodí normálně. Také občas ohlásí během práce, že indikoval zdroj o menším výkonu, na to ale stačí vytáhnout konektor napájení a zasunout zpět a zase se chová slušně...
Řekl bych, že je chyba na PWR boardu (studeňák, přechodový odpor nebo velký ESR některého elektrolytu), ale zatím jsem to blíže nezkoumal.