Sháním schéma konce Powermix Yamaha EMX62M

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bubo10

Sháním schéma konce Powermix Yamaha EMX62M

#1 Příspěvek od bubo10 »

Ahoj! Sháním schému koncáku tohoto mixu. Potřebují rozpojit signálovou cestu před koncem pro vložení crossoveru. (odbočka na SW s omezením basů do původního konce). Výstup budu asi brát z main out a pak někde proškrábnu spoj + přidám vstup. Jenom jestli tam nebude nějaký problém se ss složkou, impedancí a pod. Proto bych rád před experimentem viděl schéma. Dík.

Přesunuto. Killroy
ok1hga

Re: Sháním schéma konce Powermix Yamaha EMX62M

#2 Příspěvek od ok1hga »

něco jsem našel a dal jsem to sem:
http://www.ok1hga.nagano.cz/archiv/Yamaha-powermix/

od toho modelu co potřebuješ je tam pouze uživatelský manuál, ale má blokové schema. Pak je tam ještě celý servisní manuál od podobného POWERMIXu. Zapojení konců je stejné, nebo velmi podobné.

dej potom vědět, jak jsi dopadl . . . . . .
bubo10

#3 Příspěvek od bubo10 »

díky, manuál mám i s blokovkou, ale nějak to vymyslím - třeba to druhé schéma pomůže.
bubo10

#4 Příspěvek od bubo10 »

Tak jsem to dnes spáchal.
Výstup z main, jak bylo plánováno - má v cestě kond, tak bez úprav.
Vstup zpět na pin konektoru z kterého jde propojovací kabel do konce. ( 4- tý pin od strany přívodu 230V) Těsně před konektorem škrábnout plošák.
Jako vstupní konektor jsem využil Footswitch. Tam se musí proškrábnout spoj mezi konektorem a jakousi cívkou. Zároveň se ale musí tato cívka propojit na zkratovací pim konektoru (druhý živý - aby zůstala funkční DSP)
Samozřejmě na vstup přes FSW vložit elyt.

Toť vše - funkce perfektní a malou propojkou Main - Footsw. se vše vrátí do původní verze (až na možnost ovládaní DSP přes footsw - zatím jsem toho, co to využívá nepotkal).
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“