Ahojte,potreboval by som surne osadenie elytov v DPS.Stratil sa mi nakres, kde som to mal.Surne to potrebujem,velmi krasne Vam dakujem.Pozdravujem Nove Mesto nad Metuji kde som chodil do skoly, ako aj cele Cechy.Cav Jano.
Ahojte,tlaciaren pri zapnuti len preblikli ledky a bol koniec.vybral som elyty a styri boli fuč.papier sa mi stratil a neviem jeden 10/50V kde bol tak to nechcem risknut.Dufam ze niekto mate tuto dosku vonku a pomozete mi.Shaniam do tejto tlac.vsetko na nahr.diely,hlav.motorcek posunu hlavy,DPS.Ak to pomoze napisem to.Forum je bombove, je tu vela veci.Nasiel som tu schemi.rady.Ja som ako hodinar a radio amater od 15.rokov postavil 3.spickove sat.primace podla AR pre konstr.1 /1990.Boli tam aj chyby v zapojeniach ako aj na DPS.Robim vsetku el .co je v domacnosti aj v PC zdroje,monitory.programy do pracky,atdZbieram z el.odpadu ,znamych veci a potom si ich aj vdaka Vam opravujem a rozdavam.Prosim Vas, nema niekto mi predat na dobierku lacno ,funkcny merac kapacity a ESR.Mam vl.vyroby podla bezla a danyka nie su 100%.Som soc.odkazany zo zdr.dovodov.Robil som vsetky mechanicke,elektronicke a quartzove hodinky, mam velmi vela nepotrebnych hod.suc aj do mechanickych, mozem Vam dat hoci co do hodin hodiniek za dobierku ak chcete.Poradim pri oprave hodin,kto by chcel.Velmi krasne dakujem.Meil:jankub@centrum.sk Cav Jano.
Poznam tuto tlac.uz velmi dobre,byvaju na nej zanesene vyvody na rotore, po par tisic strankach ,urcite precistit.Zbadate to ze zacne vynechavat tlac,spomaluje tlac!!!Rozobera sa za par sekund.Asi styri sroby a jedno odhaknutie UH zapadky pod parkovacim vozikom na lav.strane.Velmi som s nou spokojny aj ked byva problem zo zasychanim kartridza.Ja som nasiel tuto vyhodenu v el.odpade bez zdroja.Pozor aj na ovladace ,ktore som si aj ja musel preto stiahnut z HP.com- UK united kingston.Farbu davam vseliaku.Dolezite je ,abyste vedeli ako to vyzera v nutri kartridzi,/az za zaspini vnutri spongia od inej farby nastava problem,/lebo inac sa potrpite a vysledok sa nedostavi.Vsetko comu nerozumiem ,nepoznam rozoberiem.Ahojte Jano.